Sıfır almıştık. Fırçayla yıkaya yıkaya hep denize yakın yerlerde akrabalarımız olduğu için,bol bol nemde aldı kabardı paslandı, Bakıma sokmuştuk. Kayış kopmuştu yedek kayış olarak kadın çorabı takmıştık servise kadar. Şimdi bu arabalarde nerdeeee yapıcan o işi kapalı kutu distrübitöre aşırı yağmurda su kaçardı yerlerini değiştirir pisliği attırır tekrar takar devam ederdim. Neler yaşadım onda neleeeer Buji tırnaklarındaki hafif müzik eşliğinde kurumları oturur temizlerdim. Motorunla ilgilenirdim daha çok keyif alıyodum.
Bizde sıfır almıştık, ilk sahibiydik
:ok: acentadan direk çıkartmıştık, kaç sene geçti hala dün gibi hatırlarım
hem o ilk kokusunu hem gidişini
Fabia 2 kere yol yardımına bindi onun tekeri asfalttan başka birşey görmedi
ite kaka yürüdü durdu yolunda, gıkı çıkmadan
herşey elinin altında açıkta zaten, en ufak şeyde birkaç dakikada tespit ediyordun durumu
son zamanlarında birinde tam yıldız yokuşunda stop etmişti, marş bastım tık yok, arka kuyruk beni bekliyor
dedim bekleyin 2 dk halledecem
açtım kaputu marş motoruna tornavida sapıyla 2-3 kere vurdum, döndüm bastım marşı çiçek
aynen yola devam
marş dişlisi takılmış tam yerinde ileri çıkmıyor namussuz:D ha bunda şimdi vurda çöz sorunu göreyim
Bir kerede akü şarjı yandı tam yolda giderken, çektim kenara baktım dinamonun ordaki kıl kadar kablosu çıkmış, kıvırdım iteledim bağladım üzerinede bastım cikledi sağlam olsun diye, bas marşı aynen devam