Vay vay vay süper bende çok severim sakin yağmurda sürmeyide yürümeyide bende de var böyle çekimler, cart curt çekmiştim fonda da müzik, hımmm melankolik mod on azıcık ucundan gibin lakin daha çok gençsiniz, daha durun neler gelecek neler geçecek, bakın keyfinize siz derim tokadan başka birşey takılmaz kafaya
Ellerine sağlık Gökçen'ciğim :ok:
Sizler için abi. Melankolik mod: on aynen
Dün öğle vakti ben de yağmurda Jetta' yla sağa-sola gittim.
Gaza az fazla basınca göstergelerde pavyon gibi elli tane ışık yanıyordu.:kiki::kro:
:++::++::++: Çok şükür,bu havalarda bende sadece buzlanma uyarısı verir o kadar
Gökçen'cim, artık abin olarak mı, arkadaşın olarak mı görürsün bilemem, ama benden bir tavsiye, hiçbir zaman öndeki aracın dibinden gitme. Ben özellikle dibime kadar girenlere hiç ummadığı bir anda çok güzel şakalar yapabiliyorum, mazallah benim gibi bir deliye denk gelirsin özelliklede ıslak zeminde aracınıda tutamayabilirsin şarkının sonu bariyerlerde bitebilir.
Önü boş adamın sağa geçer sandım selektörde atmadım, yaptığı densizlik, ama tabi kafaya takmadım sağdan devam göründüğü gibi
Haklısınız ama sol şeridinde bir adabı var. 120-130 ile giderken anlarım ama 80 km/h ile sol şeritten gidenin arkasınada yapışılır,küfürde edilir sellektörde yer:)
Gökçen reyiz akşam akşam yaktın beni
Fant Boy.. :adm::adm:
:ok::ok::ok: Aynen öyle.
Özellikle Can ile senin için zaten bu video