0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karlı havada çekseydim iyi olurdu Ama işte aklıma gelmedi. Sercan o müzik arabada çalcak öyle üstüne yapınca olmuyor Buyrun geçen gün çektim [YOUTUBE]pfMUbtjHbGw&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Gökçen abi arabada konuşmalar oluyor tek değilim kardeşim annem filan o yüzen sesi kapatıyorum
Eline sağlık Gökçen'ciğim :ok: artık gece çekimlerini sana yaptıracağız sen bayağı bayağı night show klip hazırlıyon :rm::rm::rm:
Anladım Tek olunca çekersin artık Keyif alıyorum abi, hatta o yolun nasıl geçtiğini anlamadım,video psikolojisinde olduğum için,bi baktım evin kapısındayım. Hani daha güzel ortamlarda çekmek lazım,mesela yaz gelsin bebek sahilde demet akalın-bebek çalıcak. :hanz: Genelde daha çok gece gezmelerinde olduğum için night show oluyor. Gece daha keyifli oluyor bu tür şarkılarla Senin için kasisten yan geçtim hatta, ikinci kasise geldiğimde yolu kaplıyıcaktım o şekil yan durucaktım,müziğin sesini kısıp bu Baki abi için diyicektim aynadan baktım sağımda H100 vardı. Malum Sağ yapıp tam sol yapma planım bozuldu
İnşallah abi. Kaçarı yok zaten yazın bol bol video-resim paylaşımları yaparız
Çarşamba günü de çekeriz :rock1:
O adrenalinin üstüne mangala sucukları pirzola etleri koydukmu bizden kralı yok :hanz: Meeting spec :hanz: Galiba yardırking vatandaşları çoğalıcak sanırım,nesilden nesile geçiyor abi :pkn::pkn::pkn:
Bugün bende iyi bi video cekme pesinde actim ayfonuda dengesiz bi dolmuscuya iyi sövdüm +18 oldu video
:++::++::++::++::++: Herkes çekemez öyle :bnn::bnn:
Bipleriz o kısımları :rm::rm::rm:
paso biiiiippp diye gider bu video abi demedi deme bide sonuna kadar sabrettim eve dönüşte başladım