škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yağmurlu havada seyahat sevenlere..

gokcen59 · 179 · 44417

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;316380
Karlı havada çekseydim iyi olurdu :) Ama işte aklıma gelmedi. Sercan o müzik arabada çalcak öyle üstüne yapınca olmuyor :D

Buyrun geçen gün çektim :)

[YOUTUBE]pfMUbtjHbGw&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Eline sağlık Gökçen'ciğim :):ok: artık gece çekimlerini sana yaptıracağız :D sen bayağı bayağı night show klip hazırlıyon :rm::rm::rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: srcn09;316390
Gökçen abi arabada konuşmalar oluyor tek değilim kardeşim annem filan o yüzen sesi kapatıyorum :)
Anladım ;) Tek olunca çekersin artık :)

Alıntı yapılan: FF;316392
Eline sağlık Gökçen'ciğim :):ok: artık gece çekimlerini sana yaptıracağız :D sen bayağı bayağı night show klip hazırlıyon :rm::rm::rm:
Keyif alıyorum abi, hatta o yolun nasıl geçtiğini anlamadım,video psikolojisinde olduğum için,bi baktım evin kapısındayım. :D Hani daha güzel ortamlarda çekmek lazım,mesela yaz gelsin bebek sahilde demet akalın-bebek çalıcak. :hanz: Genelde daha çok gece gezmelerinde olduğum için night show oluyor. :D Gece daha keyifli oluyor bu tür şarkılarla :) Senin için kasisten yan geçtim hatta, ikinci kasise geldiğimde yolu kaplıyıcaktım o şekil yan durucaktım,müziğin sesini kısıp bu Baki abi için diyicektim aynadan baktım sağımda H100 vardı. Malum Sağ yapıp tam sol yapma planım bozuldu :D
-------------------------------------------------

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;316404
Anladım ;) Tek olunca çekersin artık :)

Keyif alıyorum abi, hatta o yolun nasıl geçtiğini anlamadım,video psikolojisinde olduğum için,bi baktım evin kapısındayım. :D Hani daha güzel ortamlarda çekmek lazım,mesela yaz gelsin bebek sahilde demet akalın-bebek çalıcak. :hanz: Genelde daha çok gece gezmelerinde olduğum için night show oluyor. :D Gece daha keyifli oluyor bu tür şarkılarla :) Senin için kasisten yan geçtim hatta, ikinci kasise geldiğimde yolu kaplıyıcaktım o şekil yan durucaktım,müziğin sesini kısıp bu Baki abi için diyicektim aynadan baktım sağımda H100 vardı. Malum Sağ yapıp tam sol yapma planım bozuldu :D

Alemsin ya ne diyeyim :rm::rm::rm:
Kendine dikkat ette, dikkatini dağıtmadan yap mutlaka :ok:
Şu yayları takalım bir hele, yaylı ve öfkeli videoları çekerik yaza :rm::rm::rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İnşallah abi. Kaçarı yok zaten yazın bol bol video-resim paylaşımları yaparız :D

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Alıntı yapılan: gokcen59;316410
İnşallah abi. Kaçarı yok zaten yazın bol bol video-resim paylaşımları yaparız :D

Çarşamba günü de çekeriz :rock1:
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: srcn09;316411
Çarşamba günü de çekeriz :rock1:
Aynen yağmur başlasın,slow turk mode ,By tripods Sercan :adm::adm:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;316410

İnşallah, elbette :ok::) bu yaz için bende bi manyaklık düşünüyorum inceden :rm::rm::rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O adrenalinin üstüne mangala sucukları pirzola etleri koydukmu bizden kralı yok :hanz: Meeting spec :hanz: Galiba yardırking vatandaşları çoğalıcak sanırım,nesilden nesile geçiyor abi :D :D

:pkn::pkn::pkn:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;316423
O adrenalinin üstüne mangala sucukları pirzola etleri koydukmu bizden kralı yok :hanz: Meeting spec :hanz: Galiba yardırking vatandaşları çoğalıcak sanırım,nesilden nesile geçiyor abi :D :D

:pkn::pkn::pkn:

:uhu::uhu::uhu:

Ben duygusal adamım :rm::rm::rm: valli gözlerim doluyor, gelecek nesillere aktarıyoruz herşeyi :rm::rm::rm:
Her daim Yardırking :adm::adm::adm:

06lkn66

• Ziyaretçi
Bugün bende iyi bi video cekme pesinde actim ayfonuda dengesiz bi dolmuscuya iyi sövdüm +18 oldu video :):)

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;316527
Bugün bende iyi bi video cekme pesinde actim ayfonuda dengesiz bi dolmuscuya iyi sövdüm +18 oldu video :):)
:++::++::++::++::++: Herkes çekemez öyle :bnn::bnn:

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;316603
:++::++::++::++::++: Herkes çekemez öyle :bnn::bnn:

sonuna kadar katılıyorum çok haklısın gerçekten arabada ben video çekemiyorum ya şarkıya eşlik ederim ya dengesizin biriyle ağız dalaşına girerim akşam kardeşimi okuldan alıp gelirken reno master solu kapattı selektör korna fayda yok yol vermiyo bende sol refüje iyice yanaştım dayadım uzunları gözüne gözüne geçerkende korna dörtlü arkadan o uzunları yakıyo sinyali verdim durdum geçti gitti durmadı dursa arabada milli boksör var :D:D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;316527

Bipleriz o kısımları :rm::rm::rm:

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;316781
Bipleriz o kısımları :rm::rm::rm:

paso biiiiippp diye gider bu video abi demedi deme bide sonuna kadar sabrettim eve dönüşte başladım :D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;316802
paso biiiiippp diye gider bu video abi demedi deme bide sonuna kadar sabrettim eve dönüşte başladım :D

Olsun olsun trafikte olur öyle :rm: stresi atacak insan bir yerden :rm: bende direk döşeye döşeye giderim :rm: İstanbul trafiğinde yoksa yol bitmez :rm: