škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yağmurlu havada seyahat sevenlere..

gokcen59 · 179 · 44492

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;322608
Fantazi parçalarıylada olmazki abi :D yapardım size zeki mürenle yan videosu geçti artık :bnn: :D Güneşte olabilir, sabah ayazı, gün batımı, toprak yol, otopark da slalom işte böyle şeylerden bahsettim :hanz:

Bayağı bildiğin menü oldu bu iş :rm::rm::rm:
Ben bir gece ayazı+bulutlu+asfaltta don yapmış+yan alayım :rm:
Üzerinede biraz müslüm baba, tamam çiçek, direk isyankar bunalım mod on :adm::adm::adm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;322616
Bayağı bildiğin menü oldu bu iş :rm::rm::rm:
Ben bir gece ayazı+bulutlu+asfaltta don yapmış+yan alayım :rm:
Üzerinede biraz müslüm baba, tamam çiçek, direk isyankar bunalım mod on :adm::adm::adm:

:++::++::++::++::++: Asfalt don yapsın,yazdım bunu kenara :D kasislerdende yan geçerim :D
-------------------------------------------------

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[YOUTUBE]TOQ2ZTq9PS0[/YOUTUBE]

Baki abiye gelsin :D

Yaza hazırlık gece gece biraz ciğer açalım dedik :++:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;323540
[YOUTUBE]TOQ2ZTq9PS0[/YOUTUBE]

Baki abiye gelsin :D

Yaza hazırlık gece gece biraz ciğer açalım dedik :++:

İşte bu :adm::adm::adm:
Aynı kendimi gördüm bir an :rm::rm: FSM yolunda gidişlerim ve dönüşlerim canlandı gözümde :rm::rm::rm:
Böylesi tertemiz gidişlere bayılıyorum, saat gibi çıt çıt çıt :rm::rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aynen yol cok güzel bomboş :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;323558
İşte bu :adm::adm::adm:
Aynı kendimi gördüm bir an :rm::rm: FSM yolunda gidişlerim ve dönüşlerim canlandı gözümde :rm::rm::rm:
Böylesi tertemiz gidişlere bayılıyorum, saat gibi çıt çıt çıt :rm::rm:

Saat gece 12 havaalanı basın expressten bi kapattık kavacığa kadar 20 dakika totalde 50 km yol yapmışız.Bayağı eğlenceliydi :D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;323572
Saat gece 12 havaalanı basın expressten bi kapattık kavacığa kadar 20 dakika totalde 50 km yol yapmışız.Bayağı eğlenceliydi :D

O hat çok güzel gerçekten ama hele de gece belli saatten sonra :D korkuyorum birgün Edirne'de alacağım soluğu :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;323588
O hat çok güzel gerçekten ama hele de gece belli saatten sonra :D korkuyorum birgün Edirne'de alacağım soluğu :D

İpsala-Kavacık maceramızda varda o zaman video çekemedim :D Ben oranın yolu kadar güzel bir yol görmedim 4 şerit yolun ucu görünmüyor dümdüz :D Tabi en kötü anımda 240 la giderken sol şeritten Q7 nin arkadan sellektör yapmasıydı :++:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;323596
İpsala-Kavacık maceramızda varda o zaman video çekemedim :D Ben oranın yolu kadar güzel bir yol görmedim 4 şerit yolun ucu görünmüyor dümdüz :D Tabi en kötü anımda 240 la giderken sol şeritten Q7 nin arkadan sellektör yapmasıydı :++:

Evet o durumlarda ayrı mesele tabe :rm:
Favorit'te başıma gelmişti :rm: 140-150 civarı falan böyle asılmış gidiyorum, yanımdan bir gölge geldi geçti :rm: ufukta kaybolmak üzere olan kanattan anladım ne olduğunu sadece :rm: iki direk arası takip mesafesi hesabından yaptığı hızı hesaplamıştım :rm: 300 gibin birşey çıkmıştı sonuç :rm:
Cihaz mı? Porsche'ydi cihaz-ı alet-i teşkilat :rm: S'miydi, 4S'miydi 1.6 TDi'mıydı :rm: görebilseydim bilirdim sanırım :rm: benzin istasyonuna çekip bir su içmiştim :rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;323598
Evet o durumlarda ayrı mesele tabe :rm:
Favorit'te başıma gelmişti :rm: 140-150 civarı falan böyle asılmış gidiyorum, yanımdan bir gölge geldi geçti :rm: ufukta kaybolmak üzere olan kanattan anladım ne olduğunu sadece :rm: iki direk arası takip mesafesi hesabından yaptığı hızı hesaplamıştım :rm: 300 gibin birşey çıkmıştı sonuç :rm:
Cihaz mı? Porsche'ydi cihaz-ı alet-i teşkilat :rm: S'miydi, 4S'miydi 1.6 TDi'mıydı :rm: görebilseydim bilirdim sanırım :rm: benzin istasyonuna çekip bir su içmiştim :rm:
:++::++::++::++::++: Bende 190 falan gidiyorum şişmiş kabarmışım yahu arabada ne gidiyo he ! modundayım aynadan bi cisim gördüm,araba şöyle bi yalpalandı, 370z miş, zıvvvv yaptı geçti :D yine kenara çekip su içme mod : on :++::++::++:

Ahanda şunun mavisi aynısı

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Böyle diplemek güzelde önüne birisi atlayınca çok kötü oluyor :D Bir keresinde bolu Tüneline girerken önümüze tır atladı.Arabanın tabanında resmen kara delik açtım öyle böyle değildi yani.. Arabada 5 kişiydik bir an da 2 kişi daha eklendi :D:D Hızımızda tahmini 180 civarıydı en son dorse ile burun buruna geldiğimiz hatırlıyorum ve arkasından gelen pederin uzun hava küfürleri.. :D:D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;323626
Böyle diplemek güzelde önüne birisi atlayınca çok kötü oluyor :D Bir keresinde bolu Tüneline girerken önümüze tır atladı.Arabanın tabanında resmen kara delik açtım öyle böyle değildi yani.. Arabada 5 kişiydik bir an da 2 kişi daha eklendi :D:D Hızımızda tahmini 180 civarıydı en son dorse ile burun buruna geldiğimiz hatırlıyorum ve arkasından gelen pederin uzun hava küfürleri.. :D:D

Kesinlikle :) ama ben alıştım artık, aha bu atlar diyorum zort diye önümde bitiyor :rm: ben arkadan 170-180 geliyorum amca önüme 50-60'la atlıyor :rm: birgün aynen direk üstünden devam edeceğim ya hayırlısı bakalım :rm:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öyle bi kaza atlatmıştım ya :( konusuda vardı, 200le bariyerle arabaya sıfır geçmiştim yanından, düşünün ben freni dipledim yanına gidip suratına bakmak icin, o aralıkta silivriden frenledim büyükçekmecede durabildim :hanz:

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Anlamammı :)