škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Arabayı vurdum! :( yardım!!

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali baba

• Ziyaretçi
geçmiş olsun..
acele etmeyin sorun soruşturun..en uygununu bulmaya çalışın
maddi manevi hangisi uygunsa onu yaptırın.
ben olsam ilk önce,
sanayide kaportacıları ve boyacıları dolaşırdım.
en iyi şekilde bunu kim yapar diye..
3-5 kişi aynı adresi gösteriyorsa gösterilen kişiyle maddiyatını konuşurdum..
sonrada servisle..
hangisi uygun kaskoyu bozmakmı yoksa cebden yaptırmakmı...
ona göre karar verirdim..

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
kaskocumun anlaşmalı olduğu sanayide ustaya götürdüm aracı.götürdüğüm yer çoğu sigorta şirketiyle anlaşmalı bi yer.kaputu boyamadan düzeltebileceğini söyledi.tamponu söküp iç kısımda kırık parça vb. var mı diye bakıp,gerekli olan orjinal parçaların fiyatını alıp masrafı hesaplayacak.bende duruma göre hareket edeceğim!kaskoyu yapan sigortacı akrabamız oluyor.amacım kasko deldirmeden cepten yaptırmak.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 18:32:55 Gönderen: evilonthemove »

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çok geçmiş olsun:( canın sağolsun sıkma canını ya, elbette keyif kaçıran şeyler ama hiç sıkma canını. Bu ne ki üstelik, insanlık halidir olur. Boyan sanırım opak beyaz, boya durumunda bile çok bir sıkıntı yaşamazsın, üstelik çok yeni araba boyanın güneşten dolayı değişimide olmamıştır henüz hele zaten beyaz renk hiç fazla sorun olmaz. Kaputun durumu fotolardan çok nette değil aslında bir bombe var elbette ama göründüğü kadarıyla düzeltme olur lakin iz kalır geniş düz yüzeylerde, sanırım macun gibi ufak bir lokal uygulama ve boya ile halledilir. Ben burada kaputtan çok farlara odaklandım asıl, o farlar sağlam gibi durup içerden klipslerden kırılıyor hemen anlaşılmıyorda, mercekli far üstelik umarım onlarda sıkıntı yoktur. Hepsi sökülüp kontrol edilsin, tampon ve farın yanında kaput hiçbir şey aslında.

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;304956
Çok geçmiş olsun:( canın sağolsun sıkma canını ya, elbette keyif kaçıran şeyler ama hiç sıkma canını. Bu ne ki üstelik, insanlık halidir olur. Boyan sanırım opak beyaz, boya durumunda bile çok bir sıkıntı yaşamazsın, üstelik çok yeni araba boyanın güneşten dolayı değişimide olmamıştır henüz hele zaten beyaz renk hiç fazla sorun olmaz. Kaputun durumu fotolardan çok nette değil aslında bir bombe var elbette ama göründüğü kadarıyla düzeltme olur lakin iz kalır geniş düz yüzeylerde, sanırım macun gibi ufak bir lokal uygulama ve boya ile halledilir. Ben burada kaputtan çok farlara odaklandım asıl, o farlar sağlam gibi durup içerden klipslerden kırılıyor hemen anlaşılmıyorda, mercekli far üstelik umarım onlarda sıkıntı yoktur. Hepsi sökülüp kontrol edilsin, tampon ve farın yanında kaput hiçbir şey aslında.
çok tşk ederim.farlarda ve tamponda hiçbişey yok.farlar çalışıyor ancak alttaki siyah ızgarannın içinde kırık siyah bi parça buldum.üzerinde5J0121284 yazıyor ve rakamların sonunda üstte''E'' harfi ve altta ''F'' harfi var .netten araştırdım ama ne olduğunu anlamadım!
http://www.neoriginal.ru/cat/skoda/part/u/0/mod/1/kat/697/year/2011/grp/1/idcnt/46/subgrp/6399
sanırım 14 veya 15 numaralı parça.bu nedir?bi bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: evilonthemove;304972
çok tşk ederim.farlarda ve tamponda hiçbişey yok.farlar çalışıyor ancak alttaki siyah ızgarannın içinde kırık siyah bi parça buldum.üzerinde5J0121284 yazıyor ve rakamların sonunda üstte''E'' harfi ve altta ''F'' harfi var .netten araştırdım ama ne olduğunu anlamadım!
http://www.neoriginal.ru/cat/skoda/part/u/0/mod/1/kat/697/year/2011/grp/1/idcnt/46/subgrp/6399
sanırım 14 veya 15 numaralı parça.bu nedir?bi bilgisi olan var mı?

Farlar çalışırda kasayla bağlantı klipsleri kırık veya çatlak olur, yarın öbür gün sıkıntı yaratmasın diye belirtmek istemiştim. Güzel bir serviste tek tek ön tarafınızı söküp tek tek baksınlar parçalara, sonrada sıkıntılı olanlar varsa tespit edilsin derim. Ön taraf arabanın en alengerli yeri, yandan, arkadan çarpmaya benzemiyor maalesef. Çok bir sıkıntı çıkmayacaktır ama sanmıyorum, hafif çarpma bunlar, hayırlısıyla toplanır düzeltilir merak etmeyin :ok:

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;304975
Farlar çalışırda kasayla bağlantı klipsleri kırık veya çatlak olur, yarın öbür gün sıkıntı yaratmasın diye belirtmek istemiştim. Güzel bir serviste tek tek ön tarafınızı söküp tek tek baksınlar parçalara, sonrada sıkıntılı olanlar varsa tespit edilsin derim. Ön taraf arabanın en alengerli yeri, yandan, arkadan çarpmaya benzemiyor maalesef. Çok bir sıkıntı çıkmayacaktır ama sanmıyorum, hafif çarpma bunlar, hayırlısıyla toplanır düzeltilir merak etmeyin :ok:
tekrar iyi dileklerin için tşk ederim.içim rahatladı!dediğin gibi ön tarafı söküp bakacaklar.sanayideki usta anlar mı sadece o konuda şüphem var.en yakın skoda servisi 130 km :(

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: evilonthemove;304979
tekrar iyi dileklerin için tşk ederim.içim rahatladı!dediğin gibi ön tarafı söküp bakacaklar.sanayideki usta anlar mı sadece o konuda şüphem var.en yakın skoda servisi 130 km :(

Ne demek, rica ederim :)
Anlar anlamasınada detaylarını atlayabilir, arabayı çok yakından tanıması lazım, Fabia 1 olsaydı hadi bir nebze diyebilirdim belki ama Fabia 2'i çok detaylı bilen usta olur mu sanayide biraz soru işareti tabi. İçinize tam sinmesini istiyorsanız o yolu göze alıp gidin derim. Ya da hakikaten işinin erbabı çok çok iyi bir ustaya göstereceksiniz, işine meraklı ve özenli yaklaşan.

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun öncelikle.

fotoğraflarını saklayın, düzeltme randıman vermeyebilir. kaputla farlar arasında açıklık kalabilir vs. can sıkar. en iyisi değişim. tak-çıkar bir parça sonuçta. değişimi daha sağlıklı olacaktır.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun, :(
-------------------------------------------------

Çevrimdışı EFELERİNEFESİ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arabayı vurdum yazınca, bende gerçekten elinize silah alıp vurdunuz diye düşünüdüm.:knp:

Geçmiş olsun, allah beterinden korusun, size birşey olmamış önemli olanda bu ancak gördüğüm kadarıyla aracınızda yazlık lastikler mevcut :(
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Fabia

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun. benım fabiayla 2 kere kaza yaptım sol arka kapı ve arka camurluk macunlandı boyandı (çizik için) 1. kazada sol on camurluk çekıclendı tampon degıstı sol on far komple degıstı 2. kazada sag on camurluk sag far degıstı tampon duzeltıldı kaput harıc her yerı yapıldı tekrar servısınde yapıldıgı ıcın degerde cok dusme olmaz dedıler bana zaten servısı fotografları kendı cekıyor...