0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkeze çok tşkler allah razı olsun. skodayı alırken bıraz karamsardır ama sımdı gayet memlunum bugun ıstanbulda bı kac yerı aradım sıs farı ıcın yetkılı servıs 600tl basladılar 750 tl bıle dıyen oldu:D fazla zamanım olmuyo uygun bır zamnda goztepe ve bostancı sanayıye bakıcam ıns 100 200 halledebılırım ıns. Teyp ı kaset çalar oldugu için degıstırmek ıstıyorum ama orjınallıgınıde bozmak ıstemıyorum usb kıtler var teyp cılerde kullanan varmı acaba basarılımıdır?
750 TL mi ? Sis farının çevresini altınla mı kaplıyolarmış En fazla 100-150'ye hallolur :ok:
Saol allah razı olsun arac sogukken 11 12 lıtre gosterıyo yol bılgısayarı ısınana kadar 7lt kadar dusuyor. sağ direksonun altındakı torbıtonun içinde on dıye bır tus var ne ıse yarar bılgısı olan varmı?
Eyvallah ogrenmış oldum. Aracın orjınal teybını cıkartmadan usb kıtı taksak guzel bır ses alırmıyız? kullanan varmı acaba?
ıyı aksalar aracım 1 hafta kar nedenıyle aracım yattı cumartesı kontak vurdum ve abs ısıgının dewamlı yandıgını gordum. ve hala yanıyo arada gıdıyo ama yıne dvamlı yanıyo neden yapar acaba?