Trafiği kilitlemek için de E5' e bir kova su dökmek yeterli.
Kesinlikle :rm::rm::rm:
Bugün doblo'nun pirelli lastiklerinin kış performansından memnun gibiydim..Hafif rampada kar buz olsa dahi kontrollü iseniz hiç patinaja kalmadan ilerliyor..
Ancak ben biraz abartıp buzlu ve karlı bir rampada durup kalkmayı deneyince olan oldu Hatta düz yolda giderken videoya başladım.Rampaya gelince tabi telefon koltuğa fırladı.Zira araba geri geri kaymaya başladı :++:
Sadece kaysak yine iyi, sol tarafıma parketmiş bir tane minübüs vardı ona çarpma riski vardı.İçimden "geri zekalı ne macera arıyorsun kendine şimdi!" diye diye aracı bir şekilde durdurdum.İndim baktım her kıpırdamamda araç geri kayıyor.Hemen aracın sahibini aradım.Geldi aracını çekti sonra geri geri yola çıktım ve bir daha yaz lastikleri ve şirket arabası ile karlı dik rampalarda macera aramayacağım dedim Hep diyorum da her kış bir kere böyle risk alıyorum
Yinede düz yolda çektiğim videoyu eklerim
Benimde öyle kaşındığım zamanlar olmuştu :rm:
Daha bende Favorit var, fakültede okuduğum yıllar, yanımda arkadaşım var, mecidiyeköy'de profile alış veriş merkezine gideceğiz, baskı mı ne alacağız bir işimiz var, hava gene böyle felç çatır çutur gidiyoz. Onun otoparkına yandan böyle dik bir rampayla inilip girilir, rampanın başına geldim sağda solda boş yer olduğu halde ben direk otoparka yöneldim:rm: arkadaşın ilk tepkisi "olm girmeyi düşünmüyon demi" oldu :rm: yooo inecem parkedecem işte lam dedim :rm: ben inseydim be abi sen girip gelirdin yanıma dedi :rm: gel gel olmaz öyle ayrı gayrı dedim :rm: çok çok karşı binadan çıkarız dedim:D gel lam gel dedim :rm: biz yanı manı vere mere Allah ne verdiyse indik tam döndü araba bariyerin önünde durdum ben
bir baktım günvelikçi uça uça bize doğru geliyor
abi dedi naptın sen, bugün buraya giren ilk araba sensin
iyi ya dedim siftahı benden bereketi Allah'tan olsun:D hadi aç bariyeride girek dedim
ağzını toparlayamadı garibim:D orasının otoparkı gün içinde feci dolu olur, tek araba bendim
keyiften arabayı duvara gelişine paralel parketmiştim
şimdi olsa yapar mıyım, kafa gene aynı kafada biraz düşünmem lazım