2 akşamdır ucundan kurtarıyorduk, ha bu akşam ha bu akşam diye nihayet dün akşam direk göbeğine düştüm
FSM yolunda kafam kadar yağarken girdik çok şükür
Kavacık'a geldiğimde 2-3 cm yığılmıştı bile, dedim girişimiz olur ama sanırım çıkışımız olmaz daha burdan
Allah'tan don yoktu, sıcaklık çok ultra düşmediği için buza çekmedi ama aması var tabe
cayır cayır olduk, direk safe moda geçtim, eğimsiz, rampasız tüm güzergah alternatiflerini saniyede 1 katrilyon işlem yaparak düşünmeye başladım
Polonezköy yoluna girdim her taraf Ayşe teyze mod on
beyaz ötesi
dedim Baki suyundan da koy
göz gözü görmüyor yol karardı, bir baktım farların önü direk kar bağlamış, yaldır yaldır tipiyle yağıyor nasıl
yol geniş ve boş, don yok sadece yerde yumuşak kar var ama insanlar inanılmaz yavaşladı, ulen azcık daha iyi git ani hareket yapmazsan kaymaz öyle cart diye, bekledikçe daha çok yakalancan, insanların konuşması anca kuruda valla, kar yağdımı hepsi süt dökmüş kedi
yoldan kaçıp alternatif yoldan gittiğim için başka yerden U dönüşü yapacam, yoksa gerek yok normal zamanda ve tabi çok güzel yaptık
tam tepede 5-6 cm olmuş orası, dedim bekleme, durma yol boş aynen dön
frenler paso ABS'de teybi kapadım pedal sesini dinliyorum, el şıklatıp eşlik ediyorum, frenler ile beraber kolbastı mod ondayız
neyse döndük rampa aşağı saldık indik, iki yokladım gayet kontrollü şekilde araba yavaşlıyor iyi kurtardık paçayı dedim
FSM yolu falan çok güzeldi
yalnız insanlarımız çok bilinçsiz, benim geçtiğim yerden geçeyim diye dibime giriyorlar, hani öndeki yol açıyor hesabı, iyi de amca ben yavaşlarsam sen kuruda duracak adam değilsin bu zeminde nasıl duracan, bir tane Connect yazılıyordu bunu yaptığı için, ben kenara kaçındım da direk devam edebildi
kimisi bağlantı yolunun ortasında durmuş yola bakıyor girsem mi dursam mı düşünüyor, ulen orda yapacağın yemiyorsa ya kontağı kapatıp gidecen ya da usul usul devam edecen, yolu ortalama mübarek, bana engel olma bari :Dbu durup düşünenler yüzünden 50 kere rota değiştirdim belki
Tek parça döndük geldik çok şükür, arabamı bir kere daha çok sevdim, gösterdiği bu inanılmaz başarıdan ve performanstan dolayı
, hiçbir şekilde tedirgin etmeden, güvenli ve konforlu şekilde ulaştırdı:D otoparkta logosunu öptüm çıktım eve sonrada:D ABS'yi yaratan eminim cennet'in en güzel köşesinde keyif çıkartıyordur bu aldığı hayır duaları ile de