merhaba arkadaşlar size yeni bilgiler vermek isterim. fly audio yeni versiyon civic ürünü kodu ve özellikleri değişti 22 hazirandan itibaren gelecek ürünler E7517-navi oldu eklenen ve geliştirilen özellikleri çok fazla en önemlisi artık İGO yazılıma geçiliyor NDrive hiç fena bir yazılım olmamasına rağmen İGO çok fazla istenen bir yazılım.Önemli bir özellikte haritadaki çözünürlük 800*480 olacak (bildiğim kadarıyla hiç bir markada HD harita özelliği yok) navigasyonda sesli komut eski versiyonda bütün hoparlörlerden dinlediğiniz müziği tamamaen keserek seslendiriliyordu şimdiki versiyonda sadece sol ön şoför kapısında alttaki müzği tamamen kesmeden att yaparak seslendiriyor. cihazın kendisine dahili timer saat eklenmiş durumda. radyoda SCAN tuşu geliştirildi scana basıldığında bir sonraki istasyona gelip 5 saniye kanalı dinletiyor ve durdurmazsanız böyle devam ediyor, durduruo hafızayada alabilir veya dinlemeye devam edebilirsiniz. İpod menüsü daha hızlı çalışır hale geldi ve SEARCH arama seçenekleri ipod üzerindeki gibi oldu play list artis song arama gibi ipod içindeki şarkılara daha hızlı ve kolay erişim sağlıyor CONNECTED on-off özelliği eklendi.SHUFFLE ve RPT özellikleri eklendi. USB arayüzü geliştirildi (daha önce windows arayüzü ile kullanılıyordu) flash bellekteki şarkılara daha hızlı erişim sağlanıyor ve dosya-şarkı bilgileri yani text bilgileri mevcut. Ayrıca türkçe kaydedilmiş karakterleri destekliyor. MP3 cd çaldığınızdada aynı şekilde dosya dosya daha hızlı şarkı bulmanınz mümkün ve türkçe karakter destekliyor. Yakın bir zamandada RDS eklenmesi bekleniyor. Son olarak montajla alakalı geri vites kamera bağlantısı için extra cihaza sinyal kablosu çekmeye gerek kalmıyor video sinyal kablosu ile görüntü otomatik geliyor. bütün bunlarla birlikte direksiyon kumanda uyumu palstik bakalit kalitesi soket uyumluluğu sharp marka HD panel TOSHİBA optik okuyucu SAMSUNG işlemci ve son olarak WİNDOWS 6.0 işletim sitemi ile donatılmış olması hiç bir artı maliyet getirmiyor ilgilen arkadaşlara duyurulur.
Bir siteden alıntı Flyaudio düşünmeye başladım kendi sitelerinde 2200 TL. fiyat biçmişler burda ki bayi bana 2000 dedi pazarlık da yapmadım daha. Yorumlarınızı bekliyorum...