Bende arabam ( Yeti) için araştırma yapıyorum. Aşağıdaki Pioneer modelleri sizler için alternatif olabilir. Bu arada ZENEC NC-2010 da iyi bir alternatif olabilir.
( Aşağıdaki yazı başka bir skoda forumunda benim tarafımdan yazılmıştır.)
VW grubun teypleri;
RNS-310 : Fiyat olarak iyi ancak 3d harita ve güncelleme sorunları var.
RNS-510 : Fiyatları yurtiçinde 3000, yurt dışında 1000 USD civarında . Türkçe desteği ve bluetooth vb. için ekstra cihaz ihtiyacı düşündürüyor.
Bu arada araştırma yaparken Pioneer marka, Skoda Yeti'ye uyumlu aşağıdaki modelleri gördüm. Bunlardan kullanan var mı ? Fiyatlları RNS-510 'a yakın olmakla beraber iphone desteği, parrot bluetooth, divx dvd oyanatabilme gibi ekstra özelliklerde var.
İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
http://www.pioneer.eu/uk/products/car_accessories/Skoda/Yeti/_2009/index.html Skoda Yeti (-2009/*)
NavGate Navigation Systems
Model Image Dashboard
AVIC-F30BT
Multi-sensor GPS, Entertainment & Communication System with SD, USB Input, Voice Recognition and 7” Touch Screen
AVIC-F930BT
Multi-sensor GPS, Entertainment & Communication System with MicroSD, USB Input and 6.1” Touch Screen
AVIC-F9310BT
Multi-sensor GPS, Entertainment & Communication System with MicroSD, USB Input and 6.1” Touch Screen
AVIC-F9210BT
Navigation Multimedia System with 3D Interface exclusively for Volkswagen, Seat and Skoda cars (2010 Model)
AVIC-F320BT
Navigation Multimedia System with Detachable Screen (2010 Model)