0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte Biraz Mantıklı Düşünürsek 2.0 Motordan Bu Güç Alınıyor , 1.4 Motordanda Aynı Güç Alınıyor , İnsan Demezmi Bu Kadar Yüklenmeye Bu Parçalar Nasıl Dayanıyor Tabi Ona Göre Güçlendirilme Yapılmıştır Ama Oda Biyere Kadar. Ne Olursa Olsun 1.4 Motorlara O Kadar Yüklenilmesine Karşıyım Bak Aynı Dedigin Gibi 2.4 3.0 Motorlarla 600 ,700 Milyon Km Leri Sorunsuz Götürürsün Ama Ufak Hacimli Aşırı Yüklemeli Motorlarla Bu Kmye Gelecegini Düşünmüyorum. Bence Tamamen Satış Stratejisi Üzerine Yapılmış , Uzun Süre Kullanım İçin Üretilmemiş
Yalnız birde şu var; VW motor gamında atmosferik motor kalmadı. Hepsi TSI, TDI. Bunlar sorun çıkaracak olsa firmayı iflasa kadar götürür. Bir bildikleri vardır diyorum ben. Yanılıyorlarsa yüzyılın hatası olur.
Eğer Böyle Olsaydı VW Avrupa Dışında Araç Satamaz Avucunu Yalardı.. Amerikada 1.2 , 1.4 Motorları Satmaya Çalışsın Nasıl Makara Yaparlar Adamla Her Zaman Derim Güç Ciğerden Gelecek.:rock1:
arkadaşlar dün hız denemesi yaptık araç 160 km hız rahat ulaşıyor 160 km hızdan sonra ise hızlanması yavaş oluyor 180e kadar çıktım yol bitti. araç yeni km daha 3000 ondan mı yoksa normal mi