yılda 2-3 gün kar yağıyor zaten oda çok sıkıntı değil bence
Dün 4 gibi başladı tamam akşam kilit sabah her yer tertemiz
2-3 gün yağıyor onda da ne kadar acemi varsa hepsi yolda oluyor nasıl oluyorsa.
Sabah ara sokakta bakıyorum, bir iş yerinin servisi frene basıyor, servise binecek adamı 20-30mt kayarak geçiyor, adam servise biniyor, 1dk boyunca saygı duruşu, servis olduğu yerde sayıyor :++::++::++:
Sabah bu akıllıya çok güldüm ama ya duramayıp birine sıvansa ne olacak.
Ehliyeti helikopterden aşağı atmak suretiyle dağıttıklarından, öğrenmeyi sevmemizden, her moku bildiğimizi sandığımızdan, cahil çok olduğundan, önünde giden 4 çekere aldanıp o gidiyorsa bende giderim mantığı ile yola pokemon gibi atladıklarından, ortalık salataya dönüyor.
Dün akşam yol belli buz tutmuş, adam artık ne içtiyse kendini ne sanıyorsa, yaz lastikleriyle mahalle arasında hız sınırlarını zorluyor, tümseği görünce bastı frene, araç artık nereye isterse oraya gitmeye başladı.
Ulan ne akıl var, ne mantık var, yolda yürüyen birine çarpsa al başına bela.
Eve giderken otobandan şile sapağına girdim, solumdan da bir tane ticari dalmaya çalıştı, iyiki vermedim yolu, herif o virajı çıkamadı, trafiğide felç etti. Aynadan bir baktım bir müddet arkamdan gelen olmadı. Herif patinaj çektikçe gaza yükleniyor, direksiyonuda baston tutar gibi sabit tutuyor, bekle 3 saat sonra çıkarsın o yolu.
Yılda 2-3 gün kar oluyor iyi olsunda sırf bu salatıklar yüzünden işin tadı kaçıyor.