0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İrfan hocam monte ettikten sonra foto koyarsan sevinirim.beyaz fabiada nasıl duracağını merak ediyorum!
Plakalıkların etrafındaki krom çerçeveyi sökmeyi düşünmedin mi abi?
Yakışmış, plakalıklarla da uyumlu olmuş aslında. :ok: Fiyat belli mi?
10 nomre olmuş güle güle kullan İrfan'cığım :ok:O plakalıklar için niye o kadar kasmışlar ki yahu.Gökhan'dan sonra şimdi birde ben söyledim İrfan komple bagaj kapağı siparişi verirmiş sökülmüyor diye :rm::rm::rm: olabülürde tabi aslında niye olmasım demi :rm::rm::rm:
Aslında ısı tabancası ile sıcağı versem alırım onu aşağı ama daha sıra gelmedi ona, kış bitsin hele Kaput filmi var, o bile kışın sökülürse ızdırap olur yapışkanı-temizliği falan, sıcakları bekliyorum
Çok sağlam yapıştırmışlar, denedim, plakayı yamultacaktım, vazgeçtim, zria tarzım değil . Aklımdaki ilk iş oydu ama ellemedim
Bu baharda benim arabayıda vercem sana, bir el at şu garibana yahu :rm: kaputta anca senin yapabileceğin birkaç işi var, anca gazlıyoz adamla yüzümüzü kara çıkartmıyor hiçbir yerden :rm: sevinsin o da :rm: baharı bende bekliyom o nedenle aynen :rm:
Adamlar bagaja krom çıta koymamışlar diye gidip krom çıta alıyonuz; plakalığı krom katmışlar onu da sökmeye çalışıyorsunuz. Anlayamadım bu sizin modifiye anlayışınızı gitti ha!:hanz:
Adamlar bagaja krom çıta koymamışlar diye gidip krom çıta alıyonuz; plakalığı krom katmışlar onu da sökmeye çalışıyorsunuz. Anlayamadım bu sizin modifiye anlayışınızı gitti ha!Ne tesadüf! Ben de aynı sebeple baharı bekliyom.:rm: Baharı bekleyen kumrular kimin olduk ya la!:hanz:
Bahara az kaldı, ben sana balık vermeyeceğim, balık tutmayı öğreteceğim, sen de fır fır dönecen :wax: :wax: Orijinal olacak kardeşim, orijinal, plakanın etrafını benden önceki yapmış, 3 kuruş pahalı olsun orijinal olsun :bnn: Yoksa çoktaan Çince yazılarımı her yere yapıştırmıştım