škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ahanda yandık! Köprü 1 yıl kapanacakmış

lrfan · 56 · 13324

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Durum vahim yani.. Asıl sorun bu yatırımların 10 sene öncesinde yapılmalıydı..Yazık, gün geçtikçe işler daha kötü oluyor..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;309103
...Metrobüs kafadan iptal (geleceksiz ve plansız yatırım sonucudur bu, ölü bir yatırımdı zaten, karda ne oluyor durum ortada, bırak köprünün kapanmasını geç)...
Bangır bangır "kar geliyor, buzlanma olacak" denirken, sen tutup metrobüsün çıktığı rampalarda tuzlama çalışmaları yapmazsan olacağı budur tabii ki.:wnk:
Alıntı yapılan: FF;309103
...Tek bir çözüm olur bu durumda,  mesai saatleri öğleden sonra başlar, öğlen 1'de başlar en erken, 5'te  biter :D gece 12 gibi herkesler evinde olur, olabilir, yani kanımca, sanırsam, ihtimalimce :D konu kilit, silinebilir :D
İyi gidiyordu da bir de mavi ekrana geçmeyeydi.:D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;309131
Bangır bangır "kar geliyor, buzlanma olacak" denirken, sen tutup metrobüsün çıktığı rampalarda tuzlama çalışmaları yapmazsan olacağı budur tabii ki.:wnk:

Düşün mavi ekrana daha şimdiden geçtim :D olduğunda neler olacağını var sen hesapla :D

Rampaya tuz dök-dökme abicim farketmez, lastik tekerlekli taşıyıcı sonuçta, raylı sistem lazım ancak onunla hava şartlarında mücadele edebilirsin, o bile bir yere kadarken lastik tekerlekli cihazla ne yapabilirsin ki. Büyük şehirde metro ağını kuracaksın, adamlar m.ö 'den boşuna yer altına kurmadı metro'yu, bizdeki metro mu lafta metro. Metronun sözlükte kelime karşılığına bak, yer altından giden raylı sistemdir, bizde yer üstünde ama :D ha 3-5 km var işte birşeyler, onu osmanlı zamanında karaköy tünelinde de yaptılar :D

Ugur A.

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;309145
Al Moskova ve İstanbul metroları karşılaştırması.:D

İşte bilimsel adamdan bilimsel belgelerle konu sabitlendi :D
Bizde ki bir istasyonu eder mi :D daha iki karış denizi yeni geçiyoz :D dua ediyorum boğaz daha enli bir su değildi :D
Bizim torunlar falan bile görmez lam, torunların torunu anca belki, sanırsam, ihtimalimce :D

Db1

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;309131

Buyuk dusun sen bilmem nesin, amarika bizden korkuyor, bolge lideriyiz, devler ligindeyiz vs vs vs vs vs

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;309145
Al Moskova ve İstanbul metroları karşılaştırması.:D

Görüyorum ve arttırıyorum. Gözünü sevdiğimin Tokyo'sunun metrosu,
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: SubaruOutback;309427
Görüyorum ve arttırıyorum. Gözünü sevdiğimin Tokyo'sunun metrosu,
O zaten insan işi değildir kanımca. Piramitleri yapanlar yapmışlardır onu kanımca.:D

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;309476
O zaten insan işi değildir kanımca. Piramitleri yapanlar yapmışlardır onu kanımca.:D
Şunu söyleyeyim, metro'da herifler görüntülü konuşuyor.Bizim metroda telefonlar kaput.
Adamlarda metrodan ana caddeye çıkmadan metronun içinde hat değiştirip istediğin yere gitme özgürlüğü var.
Bizdeki gibi herkes 2 otomobil alamıyor, illaki park yeri göstereceksin 2. otomobil için park yeri yoksa geçmiş olsun.
Zaten öyle bir yerde otomobile de gerek yok. Ulaşımda Japonlardan ötesini tanımam. Adamlar Tokyo giriş çıkışlarında trafik oluyor dediğinde bende yazık günah bu trafik değil gelin siz trafik görün dedim, anlamsızca baktılar.
Hatta arşivimde üst üste 3 virajın geçtiği bir otoban var, bulursam paylaşırım.
Ama şimdilik bununla yetinelim,

Bizede böyle bir yapı lazım yoksa 3. köprü, 4.köprü ...vs diye sonunda gemilere tüp geçit yapmış oluruz.
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
3. köpr ü ihalesini hızlandırmak için halka korku verme haberleri bunlar.

Db1

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: SubaruOutback;309587
Şunu söyleyeyim, metro'da herifler görüntülü konuşuyor.Bizim metroda telefonlar kaput.
Adamlarda metrodan ana caddeye çıkmadan metronun içinde hat değiştirip istediğin yere gitme özgürlüğü var.
Bizdeki gibi herkes 2 otomobil alamıyor, illaki park yeri göstereceksin 2. otomobil için park yeri yoksa geçmiş olsun.
Zaten öyle bir yerde otomobile de gerek yok. Ulaşımda Japonlardan ötesini tanımam. Adamlar Tokyo giriş çıkışlarında trafik oluyor dediğinde bende yazık günah bu trafik değil gelin siz trafik görün dedim, anlamsızca baktılar.
Hatta arşivimde üst üste 3 virajın geçtiği bir otoban var, bulursam paylaşırım.
Ama şimdilik bununla yetinelim,

Bizede böyle bir yapı lazım yoksa 3. köprü, 4.köprü ...vs diye sonunda gemilere tüp geçit yapmış oluruz.

Japonlar zaten gercekten uber bi millet. .ot kadar adada neler yapiyorlar. 1 almanlar, 2 japonlar.

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Real81;309601
3. köpr ü ihalesini hızlandırmak için halka korku verme haberleri bunlar.
Banada öyle geliyor, zaten her sene muntazam bakımları yapılıyor.  Dünyanın neresinde var öyle bir olay, köprüye 1 sene bakım yapacağız,  kapalıyız, hadeee naş, git yüzerek geç karşıya.
Kendi ayaklarına kurşun sıkarlar, metrobüs ne olacak? Trafik ne hale  gelecek? Diğer köprü o trafik yükünü nasıl kaldıracak?

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kapanmayacak(mış) :)
Komple kapatmak harbi ciddi bir olaydı lakin böylede nasıl olacak muamma :) 2 yıl evvel FSM'nin genleşme derzleri değişmişti, FSM trafiğinin giriş ucu bizim caddeden başlıyordu :rm: hatırlıyorum Göztepe'den girip Kavacık çıkışına varmam kanırta kanırta 2.5 saat sürmüştü :D rahata bıraksam 4 saate varırdım , 2 şerit kapatılmıştı sanırım, 2 şerit vardı, birinci köprü toplam 3 şerit zaten :D hiç farketmez yolda lastiği patlayan arabaya bakayım diyenlerin yeri, sırf izleyenlerden trafik kitleniyorda :D tamir bakım onarımda neler olur neler :D şeritte kapanır kesin, tamam kilit gene zaten :D adı açık olacak olursa:D battık abicim battık ya :D
:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25315796

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;309825
...http://www.ntvmsnbc.com/id/25315796

Alıntı yapılan: Binali
İstanbulluların en az şekilde etkileneceği bir çalışma planı ortaya konulacak

İşte şimdi tam sıçtık kanımca.:D