limanlardaki uzak yol gemilerini bilirsiniz geminin kendi grostonluk ağırlığı yetmezmiş gibi üstüne birde tepeleme dolu konteynırlar varken küçücük bir römork alıp o gemiyi açığa çekiyor ya acıyorum o römorkun motoruna hep
Acımanıza gerek yok, o çekici vasıtaların (katır) motorları o iş için üretilmiş motorlar ayrıca büyük gemileri anca akıntı olmadığında belirli bir sürat ile çekebiliyorlar, çoğu da büyük gemilerden ağır yol ile makine yardımı alıyor.
Ayrıca konuyu açan arkadaş kendi ihtiyaçları ve tecrübeleri doğrultusunda kullandığı aracın motoru ile ilgili görüşlerini bildirmiş, vw motor'un yetkili bir ismi tarafından kamuoyu ile paylaşılan bir görüş veya iddia değil bu. Bir kullanıcının herhangi bir motora mükemmel, süper, harika gibi övgüde bulunmasının üzerine bu kadar yorum yapıp kafa yormaya gerek yok bence. Bana göre TDİ çok sağlam ve sağlıklı bir motor, HDİ C4 kullanmıştım o da performans olarak süper bir motor, herkes görüş ve tecrübelerini paylaşmakta özgür ve forumlar da bu yüzden var, kimse bana katılmak zorunda olmadığı gibi bana aksini kabul ettirmek zorunda da değil.