Selamlar
yeni kasa 1.4tdci titanium fiesta hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istedim iyi kötü ne varsa aklıma gelenleri yazıyım almak isteyen veya çevresinde almayı düşünenlere belki yardımcı olur
öncelikle direksiyon milinde problem açıyormuş bende yaşadım durdurken manevra yapınca direksiyonda boşluk oluyor ve boşluk bitince tak diye vuruyor ve manevra sırasında katır kutur bir ses geliyor servis garanti kapsamında yapıyor bende garantiden yaptırdım
2010 titanium modellerde bulunan 16inç çok kollu jantlarda,lastik ince yanak olduğundan jantta eğilme problemi varmış,şuan 2011titanium 15lik 4kollu jantı kullanıyorum bunlarada ince yanak olduğundan problem oluyormuş bende yaşadım jantları düzelttirip balans ayarı yaptırınca halloluyor
direksiyonu çok yumşak yoldaki eğimi veya pürüzü falan belli ediyor eğimli bir yolda direksiyonu bırakmamak lazım nereye gideceğini şaşırıyor
anti patinaj sistemi yok karda buzda kalkışta ne kadar gaz verirseniz o kadar yiyor o yüzden dikkat etmek lazım
ayna ısıtmaları arka cam rezistansına bağlı o benim hoşuma gitmedi
torpidoda ışık yok ve arka tarafta iç aydınlatma lambası yok karanlıkta arkada taraf pekte aydınlık değil
hoşuma giden özelllikleri ise sınıfındaki araçlara bakarak olan donanımı güzel,ambians aydınlatmaları katlanır aynalar yağmur ve far sensörü tam otomatik klima sis farları go home özelliği vs. diye devam ediyor
freni çok hoşuma gitti gayet yumşak ve etkili :ok: sertleşme problemi yok hemen absye bağlamıyor
performans olarak beni tatmin etti devrini alınca hızlanması iyi :ok:
yakıt tüketimi bakımında gayet güzel kış şartlarında ve bakıma 500km kaldı şehir içi 5-5.5lt yakıyor,uzun yola çıkma fırsatım olmadı
şimdilik bunlar aklıma geldikçe eklemeler yaparım,sorusu olan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım