0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar a4 kasalarda arka kapı hoparlör ızgarası yok mu? Benim araç tour modeli, hadi bende hop. yok ondan dolayı kapı döşemesi de farklıdır diyecem ama diğer donanımlarda da arkada hop ızgarasını göremedim. Bu kasa octilerde arka hoparlör nerede?
Kapıda değil de pandizotun yan kısımlarında olmasın?
Bagaj pandizotunun yandaki üçgen cam tarafında ızgara gibi birşey var orası mı?
Muhtemelen orasıdır, aracı detaylı tanımıyorum içten ama kapıda değiller diye hatırımda kalmış. Hop. takılıp hat çekilebilir.
Skoda, hoaprlör olmayan hiç bir aracına testisat çekmiyor, ama kolaydır arkadan teybe hat çekmek, lektrikçiler kısa sürede halleder. Yer ne kadar büyük bilmiyorum ama 16 cm hop. taktırman iyi olur bence
, arka kapı açma kollarının yanında.
tesisatı yaptıracağınız yere özen gösterin derim. Yalnız tehlikeli bi işe girişiyosunuz arka hoparlörlerden sonra anfi sub felan düşünmeye başlarsınız.
octiyi götürmedim fakat bi önceki arabamda emek 4. caddenin beştepe tarafına yakın kısmında pioneer ürün satan aynı zamanda servis olan bi yer vardı. Olaya hakim amcalar. Fakat iyi bi yere götürseniz bile aracınızı önemsediğinizi hissettirin hiç çekinmeyin baştan konuşun en ufak bi yer çıt etse pişmanlık olur.internetten baktım mesut elektronikmiş sanırım ismi emek 4. cadde 37/A yakınsanız gidip bi bakın fiyat alın gözünüz tutarsa şimdiden hayırlı olsun.