Pardon orda bir yanlışlık olmuş Colt olacaksa 2011 olacak. O zaman değer mi fabia ile değiştirmeye ? Bagaj hacimleri nasıldır fabia'ya göre aynı gibi geliyor sanki. Focus düşünmememizin nedeni tamamen marka ile ilgili Ford markasına bir türlü ısınamadım. Kişisel olarak yani. Arkadaşta vardı 1.6 ghia. Kısa bir yolculuk yapmıştık. Araca diyecek birşeyim yok ama zevk tercih meselesi. Araca ısınamadıktan sonra kullanımda da zevk vermeyeceğini düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla Fabiadan sıkılmışsınız biraz..
Ben yinede Focus yada Astra ikilisinden birinde ISRARCIYIM.. Akrabam olsanız zorla aldırırım bunlardan birini inanınki
Colt için şunları söyleyebilirim ;
Colt güzel bir araç fakat Fabia konforu bulamazsınız.. Fabiadan performanslıdır,sürüş özellikleri bir nebze daha iyidir,ses yalıtımı biraz daha kötüdür,Fabiadan kesinlikle daha geniştir. Motoru daha performanslıdır. Üstünde Mercedes in ürettiği bir motor var.. Performans ve Yakıt tüketimi açısından mükemmel.
Colt olucaksa kesinlikle ve kesinlikle AMT olanı tavsiye ediyorum.. Ömrü hayatımda gördüğüm,kullandığım en başarılı Yarı otomatik şanzıman.. Yakıt tüketimini ve Performansı etkilemiyor Manuel ile Amt colt arasındaki teknik verileri kıyaslarsanız görebilirsiniz.
Birde Mümkünse Siyah renk olsun. :ok: