škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Piranha Encore 7,0 inç Navigasyon lu Oto Ses ve Görüntü Sistemi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mertozbek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ürün güzel fiyatı iyi fakat sadece mp4 oynatabilyor dvd okumuyor avi,mkv,mpeg uzantılarını desteklemiyor

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dvd okumuyor derken zaten cd girişi yokmuş bunda, ölçülere bakarsanız derinlik çok az.
avi,mkv,mpeg uzantılarını desteklemiyor: bunu da bir sormak lazım firmaya aslında belki destekliyordur da yazmamışlardır... yada bir program yada driverla çözülebilir belki...
zaten bu paraya da bu kadar olur herhalde. ne biliyim nerdeyse normal teyp parasına bunu mu alsam diye düşünmeye başladım iyice. 200-300 pioneer a vereceğine diyorum kendime, onda ne var ki sadece ses cd si mp3 :) bu paraya arabanın içi değişir.
asıl önemli olan ekran parlaklığı ve açılıp kapanma süresi bence... gün ışığında bir şey görünmeyecek gibiyse dert. bir yerde bulup denemek lazım önce...

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu son karahayıt seyehatimde epey sorun oldu yol bulmak,her defasında adres sormak,en iyisi navi almaya karar verdim.yukardaki linkteki naviyi inceledim ama o kadar parada vermek istemiyorum sadece yol yordam adres bulsun,yeter diyeceğim.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hocam o zaman cama takılan modellere bakın. böyle indash olanlar arasında bundan ucuzu yok malesef. ama dediğin işi yapacak 7" ekranlı gayet güzel cihazlar var 150 200 arası fiyatlara bulunur... ekranın o kadar büyük olmasına gerek yok dersen daha da ucuza var...

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Sertan_c;317034
hocam o zaman cama takılan modellere bakın. böyle indash olanlar arasında bundan ucuzu yok malesef. ama dediğin işi yapacak 7" ekranlı gayet güzel cihazlar var 150 200 arası fiyatlara bulunur... ekranın o kadar büyük olmasına gerek yok dersen daha da ucuza var...
şu cihaza ne dersiniz http://www.vipfiyat.com/Navitech-QX-B433-Primo-4-3-Yeni-Nesil-Navigasyon-Cihazi_13868.html#2

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
http://www.vipfiyat.com/NAV-PXT306F-YENi-NESiL-5-NAViGASYON-TV_14123.html#0
şu cihazda arka park sensörü işlevide görüyor sanırım kamera takılırsa,acaba öne kamera taksak aynı anda işlev görürmü?

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
açıkçası o tip navileri hiç incelemedim. ilk çıktığı vakitlerde almıştım 3.5" lik çin işi olanlardan ama o zamanlarda zaten alternatifi yoktu çok fazla. aslında bunlardan almak yerine navi li tel de düşünebilirsin, hem ayrıca cihaz derdi de olmaz ama bence yeni konu açarak daha fazla yorum alabilirsin, konu içinde kaynar gibi sorduğun cihazlar...

Çevrimdışı Seronet

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tunerlifeturkey.com
Özelliklerine göre pahalı bile sayılır.
Asıl amaç ses ise ses kalitesi olarak asla Pioneer ın yerini tutmaz.

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
peki serhat bu özelliklerde indash olan navi olan bir şey önerebilir misin? dediğin gibi bu fiyatın altında olursa bir de çok iyi olur. bu ay başka bir masraf çıktı hesapta olmayan ama yakın bir zamanda yenilemek istiyorum bendekinin radyosu iyi çekmiyor.

Çevrimdışı Seronet

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ses kalitesi senin için nekadar öncelikli ona göre değerlendir.
Sıradan bir navigasyon dan tek farkı radyosu olması başka bir + sı yok o yüzden pahalı bence.

Çevrimdışı EFELERİNEFESİ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
bu cihaz fabıa 2 ye uyarsa hemen alırım en azından navigasyon vs var...

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Seronet;317284
Ses kalitesi senin için nekadar öncelikli ona göre değerlendir.
Sıradan bir navigasyon dan tek farkı radyosu olması başka bir + sı yok o yüzden pahalı bence.
4x50 watt ses çıkışı var işte bunda, normal slim navi ler gibi kulaklık çıkışı değil bunda, cihazın ölçülerine bakarsan bildiğin indash bu, ekran çözünürlüğü yeterli bence, 4.1 ses çıkışı da destekliyor... 4x50 watt yeterli değil mi? anfisiz direkt olarak kolonlara bağlanıp dinlenebilir diye düşünüyorum ekstra kolon olmayan araçlarda... buna muadil benim bulabildiğim, (senin dediğin slim gps lerden olmayan) en ucuz cihaz 800 tl ses çıkışları aynı 4x50 tek farkı cd player özellikli olması, bunda o yok sadece, geri kalan herşey double din indash cihazlarla aynı. cd ye yada dvd ye de gerek yok bence o kadar, kart ve usb yeterli.. çok ekonomik bir çözüm bu cihaz bence. varsa bildiğin bundan daha uygun bir fiyatlı cihaz valla çok makbule geçer, o zaman ertelemeden alabilirim fiyatına göre...

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: EFELERİNEFESİ;317289
bu cihaz fabıa 2 ye uyarsa hemen alırım en azından navigasyon vs var...

en:18,5
boy:11,5
derinlik:14,5 (cd desteği olmadığından çok derin değil)

bu ölçüleri kontrol edin aracınızın üzerinde...

Çevrimdışı Seronet

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ses kalitesini vurgulamak istemiştim ses çıkış gücünü değil.
Anladığım kadarıyla buda senin için çok önem taşımıyor, görsellik ve navigasyon ön plandaysa cihaz güzel.