Bugün aracı kar ve tuz pisliklerinden arındırmak için güzelce yıkattım. İçini kendim temizledim,CG Speed Wipe geçtim vs. 2 saat kadar uğraştım...
Neyse. Esenlerde yaşayan aile büyüklerimizi ziyaret için babamla beraber o tarafa gittik. Babamı bırakıp bir arakdaşımın yanına uğradım arabayla,yarım saat sonra geri gelip park ettim ve yukarı çıktım.
5 dakika sonra indim aşağı ve şu manzarayla karşılaştım;
Tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
O 5 dk içinde olan olmuş. Belli ki küçük çocuk işi değil,bilerek yapılmış. Büyük ihtimal anahtarla yapmışlar,çünkü u şekli çizmeye çalışmış ama sanırım boyanın sert olmasının avantıjından dolayı astara inememiş çoğunda. sadece 15 er cm lik iki adet derin çizik var.gerisi 3000 zımara+polisajla hallolur rahatlıkla. O derin çiziklerede rötuş+zımpara+polisaj yapar hallederim sorun değil.
Ama benim zoruma giden,2 yıldır taş izi bile olmayan aracı gelip 2 dk içinde bu hale getirebiliyorlar. Ne anladı bunu yaptığı için hangi duygularını tatmin etti anlamıyorum. Afedersiniz ama sabahtan beri etmediğim tek küfür kalmadı. Eğer yakalasaydım yaparken büyük ihtimal linç ederdim onu orda...
Neyse olacağı varmış demek ki. dğerleri hiç önemli değil ama o adet derin çizik epey uğraştıracak beni sanırım...