škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Söylenecek çok şey var ama...

Can · 45 · 9667

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

opel33

• Ziyaretçi
Can çok geçmiş olsun ya :(
Sen halledersin bunu ;) Bırak Allahından bulsun haysiyetsiz...

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İşte dediğim gibi çiziği hallederiz bir şekilde ama,benim canımı yakanda arabanın üzerindeki emeğim. Bir tane çizik,taş izi bulamazsınız arabada,ilk gün neyse o. Bunlar çıktı işte başımıza,halledicez artık ne yapalım :)
Ama diyorum keşke yaparken görseydim. Bagajdada katlanabilen sandalye vardı,onla döverdim sanırım. Ama kaçırdım işte..

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Can kardeşim sende damdan düşmüşsün :(
Ben çok güzel bir beddua edeyim senin yerine, inşallah bunu yapan hıyarın ilk eline geçen paranın tamamı sahte çıksın kimseye de haber anlatamasın, sahte paralar elinde patlasın..

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: G.Antep Şubesi;316056
Can kardeşim sende damdan düşmüşsün :(
Ben çok güzel bir beddua edeyim senin yerine, inşallah bunu yapan hıyarın ilk eline geçen paranın tamamı sahte çıksın kimseye de haber anlatamasın, sahte paralar elinde patlasın..

Bedduaya öldüm :++:
Amin abi :D
Damdan düşmek tam olmuş abi,millete düzelir canınızı sıkmayın demek kolay oluyormuş gerçekten,başımıza gelince daha iyi anladım :)
Akşamda led fenerle güzelce tur attım arabanın etrafında.Bizim eleman ön çamurluktan başlamış işleme,ama arka kapının sonuna kadar çizememiş,iz vardı elle gitti. Arka kapının sonundan benzn deposuna doğru geçmiş,ordan bir u çizip geri gelmiş ama ileri gidememiş :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun can :)

Sana tavsiyem bırak 2-3 ay öyle kalsın çünkü sen ne kadar uğraşırsan uğraş o arabayı gene birisi gelir çizer en azından nazarlık olur :)

Benzer şey bizim arabaya oldu o sıralar çok sık yıkıyordum araba 7/24 temizdi bi yerde sürtmüşler arabaya ondan sonra babam 1 ay yıkattırmadı pis olunca pek ellemiyorlar :D

Çevrimdışı Trex

• An Humble Perfectionist
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Can cok üzüldüm valla gecmis olsun, diyebileceğim tek şey su; onu yapan hayatı boyunca o arabanın yanından geçen kisi olacak, sen ise her zaman daha iyilerine biniyor olacaksın.

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;316081
Geçmiş olsun can :)

Sana tavsiyem bırak 2-3 ay öyle kalsın çünkü sen ne kadar uğraşırsan uğraş o arabayı gene birisi gelir çizer en azından nazarlık olur :)

Benzer şey bizim arabaya oldu o sıralar çok sık yıkıyordum araba 7/24 temizdi bi yerde sürtmüşler arabaya ondan sonra babam 1 ay yıkattırmadı pis olunca pek ellemiyorlar :D

Zaten haftaya şu ince olanları hallederim sadece,diğer kısımlarada rötuş yapar bırakırım yaza kadar zımparasını yapmam Kadir :)

Alıntı yapılan: Trex;316085
Can cok üzüldüm valla gecmis olsun, diyebileceğim tek şey su; onu yapan hayatı boyunca o arabanın yanından geçen kisi olacak, sen ise her zaman daha iyilerine biniyor olacaksın.

Aynen öyle abi. Ne anlıyorlar onu çözemiyorum ben. Arabanın ne günahı var,benle bir problein varsa gel söyle. Büyük ihtimal bilen biri yaptı öyle yoldan geçen adamın yapacağını sanmıyorum.
Çocuk desek,bizde çocuk olduk. Ama gidipte kimsenin arabasına zarar vermedik. O günlerden beri yanda araba varsa elimi kapıyla arabanın arasına koyuyorum sırf vurmasın yandakine diye. Terbiye meselesi...
Neyse artık sinirim geçti bayağı. :D

06lkn66

• Ziyaretçi
benim arabanın arka bagajına talat yazmışlar arka tamponda birsürü çizik var bi sabah kalktığımda ön kaputta koca a4 japonla yapıştırmışlar üstünde öleceksin yazıyodu üç yıldır ölecem :D şerefsizler karşımıza çıkmaya cesaret edemediklerinden hınçlarını bizim mallarımızdan çıkarmaya çalışıyolar karaktersiz şerefsizler

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun Can, zamanla alışacan artık, canın sağolsun...

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ne garip bir toplum olduk ya.eskiden komşular birbirini kollarmış,şimdi birbirlerine kıskançlıkla bakıyorlar.Neyse bununla geçmiş olsun Can.Halledersin sen

Ugur A.

• Ziyaretçi

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun Can.Dediğin gibi söylenecek çok şey var..

Bence de hiç elleme kalsın öyle.:)

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;316112
benim arabanın arka bagajına talat yazmışlar arka tamponda birsürü çizik var bi sabah kalktığımda ön kaputta koca a4 japonla yapıştırmışlar üstünde öleceksin yazıyodu üç yıldır ölecem :D şerefsizler karşımıza çıkmaya cesaret edemediklerinden hınçlarını bizim mallarımızdan çıkarmaya çalışıyolar karaktersiz şerefsizler

Ulan ne adamsın iyi güldüm haa :++:
Uyarmıştır onlar seni,hız yapma yoksa öleceksin diye yazmışlardır :++:

Bende çook tehdit aldım öyle,o kızla yanyana görürsem orda öldürürüm seni falan,en son denk geldiğimizde kafasını eğip selam vermişti :lol:

Çevrimdışı Quadrifoglio

• swedespeed
  • Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun.
Gerçekten üzücü.Benim başıma daha hiç gelmedi(Umarım kimsenin başına gelmez).Benimkiler efendi adamlar.Her araba alındığında kapılardan birine tekme atıp kaçıyorlar(Alfa'da göçük belliydi volvo'da sadece iz bırakabilmişlerdi:D)
Zaten sinirin geçmiş,geçmelide çünkü bunu yapanların neyin/kimin evlatları olduğunu biliyoruz:).

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi öncelikle o nasıl nick ya :lol:
Sağolasın abi,seninki daha kötüymüş. Bizde arabayı aldığımız ilk hafta arka sağ tarafa top gelmişti,arabanın içinde zıpladık resmen,indim baktım Allahtan tok yere gelmiş ezmemiş..
Böyle şeyler başımıza gelecek illa ki,ama ilk an insan sinir ve üzüntüyü bir arada yaşıyor..