0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercanların araç Michelin kışlıklarla aynı şekildeki karlarda,hatta buzda bile çatır çatır gidiyordu ya
Ben araçta yaz lastiği var sandım videoyu izlerken kış lastiğinin o yolda çok rahat ilerlemesi lazımdı
3 Senelik Blizzaklarla o tür yokuşları çatur çutur çıkıyoruz yahu hatta bu son karda alt buz üst kar oldu yine çıktık:D fazla gaz vermeyeydiniz inceden inceden kaptırıp çıkardınız bence:D
Orasının havası başka ya istanbul la pek aynı değil Metorolojinin sitesinden bakarsan zaten en az 3-4 derece fark oluyor. üsküdar-kadiköy civarından pek kar kalmadı eridi yarın gidicem beykoza kesin 5-10 cm vardır.
Hadi siz gene deneyebiliyorsunuz ihtimalleri benim araba o karda gitmez tampon küreme aracı gibi önüne katar bütün karları derinliğine baktımda benim muhafaza zaten 6-7 cm yere Tamponda 15 var yok Aslında tam parkın ordan iyice yardırıp gözü kapatıp çıkarsın ordan sağa sola bakmadan full burnout ile çıkılır diyorum :rm::rm:
Hep Böyle Biyerde Evim Olsun İstemişimdir. Merkezden Uzak Sakin Ses Yok Kavga Yok Gürültü Yok Park Sorunu Yok
Yer bakımından çok güzel ama araban yoksa biraz sıkıntı oluyor Mesela otobüsle buradan kavacık 40 dakika aynı yol arabayla 8-10 dakika sürüyor onuda aşabilseler çok güzel olucak Geçenlerde Foruma gideyim dedim evden çıkıp oraya varmam 2 saat sürdü tam bir çile Yazın ama çok güzel oluyor bahçede kafama göre takılıyorum arabamı yıkıyorum oturuyorum kafamı dinliyorum mis gibi :
Sırf Bunun İçin Değer İşte Merkeze Uzak Olması Yada Ufak Tefek Gezintilerin İçin Bir Scooterin Olacak.