0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sırf Bunun İçin Değer İşte Merkeze Uzak Olması Yada Ufak Tefek Gezintilerin İçin Bir Scooterin Olacak.
Geçen gün sercan,can,gökçen beni bırakmaya geldiler.Avrupa konutlarından çıktığımızda sıcaklık 8 dereceydi bizim kapıya bi geldik 3,5 derece oldu onlar bile inanamadı Sorma abi ya yay may takmam ben bu arabaya anca jant büyütürsem belki takarım Bir önceki karda geri geri gelirken bütün kar karterle plastik parça arasını birikmiş doğal olaraktan karteri koraya plastik parçayı koparmış o günden beri sarkıyor bi ara klips atıcam yoksa olmayacak Bahçeden yardırdığımızda o virajlı kısımda octini kafası kayıyor direk komşunun merdivenlerle ilişki mode on Yer bakımından çok güzel ama araban yoksa biraz sıkıntı oluyor Mesela otobüsle buradan kavacık 40 dakika aynı yol arabayla 8-10 dakika sürüyor onuda aşabilseler çok güzel olucak Geçenlerde Foruma gideyim dedim evden çıkıp oraya varmam 2 saat sürdü tam bir çile Yazın ama çok güzel oluyor bahçede kafama göre takılıyorum arabamı yıkıyorum oturuyorum kafamı dinliyorum mis gibi :