chip çok pahalı bir modifiyeye girmiyor aslında, milletin jant takıntısından ucuz bile olabilen bir modifikasyon. lâkin ben hep korkmuşumdur o işten, yok kara duman, yok tak istop etme, beynin fazla ısınması vs... bütün bu yazdıklarım chipli 1.4 TDI larda internette okuduğum dertler.
benim başıma bir şey gelirse kendimi affedemem. kaputumun altı her şeyden değerli, çok korkuyorum, sen yap bi dene 2-3 ay, bende gelicem arkadan :lol:
Tabi yav, maliyeti de uygun aslında. Ama ondan önce yetki lazım.:kiki:
Bir de o korktuklarının bir kısmı yanlış yerde yapılan yanlış uygulamalarda söz konusu zaten. Ben bir yığın da mutlu kullanıcı yorumu okudum. Ha; iyi yerde yaptırdığın iş de kara dumana neden olabilir. Ama bu biraz kullanıcıya bağlı sanırım. Bir usta açık açık yazmıştı; 80'lik TDI için dumansız, sorunsuz uygulama 95hp civarı getirir diye. Ha, pek çok yerde 105 veriliyor, ben o gücü istemiyorum zaten. Düzgün iş yapan bir yerde, hele de benim taleplerimle esnek uygulama yapılabilirse çok güzel olacağını düşünüyorum.
Ha, bir de son zamanlarda biraz gözüm karardı tabii. O kadar ses yapıyor, gürlüyor. 5 kişi artı bagaj yükü ile yokuşlarda 4. vitesle hızlanmayı istemek benim de hakkım.:kavga::adm::rm:
Hem ben de motoruma kıyamam, bakma sen. Allah'a şükür, görevini hakkıyla yerine getiriyor. Ben sadece eksoz emisyonu ve yüklendiğimde artan tüketimi göze alarak daha fazlasını elde edip edemeyeceğime bakıyorum. Hayırlısı artık.
abi seninde kafanı kurcalayalım şöyle birşey çok hoş olur sanki :ok::ok:
http://www.netcarshow.com/seat/2002-ibiza/1280x960/wallpaper_37.htm
Offf, vallahi tam da aradığım şey.:hanz:
Yalnız bu, resimde de gördüğümüz üzere, direkt olarak mercek far ile alakalı değildir umarım ? Hani merceği de düşünmediğimden değil aslında. Bir iki hafta önce araştırdım hatta. Ama öğrendiğime göre Skoda'ların aksine, bu mercekli farlarda yalnızca Xenon ampul kullanılabiliyormuş. Xenondan hoşlanmıyorum.:hh: Mümkünse mercekli farı şöyle güçlü bir halojen ile kullanmak isterim.:ok:
Neyse; teşekkürler. Beyaz sinyalin mümkün olduğu görmüş oldum böylece.