2011 model beyaz 1.2 ambiente fabia almanın arefesindeyim.araç boyasız düşük km.fiyatta anlaştık gibi.bundan önceki arabam toyota avensis 2004 elegance idi.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.fabianın iç hacmi nasıldır,bagaj genişliği nedir,lpg ye uyum durumu nedir?bu konularda ve benim aklıma gelmeyen ama sizlerin aklına gelebilecek konularda yardımlarınızı bekliyorum(fiyat 23.000 civarı)
Fabianın iç hacmi avensise göre düşüktür fabia 300 lt avensis ise 509 lt dir. Lpg uyumu ise tamamiyle lpg markasına bağlıdır. Kaliteli lpg markası varsa uyum sorunu kolay kolay yaşamazsın,
* Öncelikle aracı yetkili serviste bilgisayarlı check up a sokun
* Aracın plakasından tramer kaza sorgusu ile servisten geçmiş raporunu birde turkiye.gov.tr den aracın ne zaman devredildiğini öğrenin.
* Araç rehineli ise bu % 51 riskli arabadır. Alıp almamak size kalmış alacaksanızda noterde sabah erkenden işlemleri bitirin.
* Avensise kıyasla yakıtta tasarrufunuz mutlaka olacaktır. Nedeni aracın ağırlığı, yakıt deposu, ortalama yakıt tüketimi avensise göre fabia da daha azdır.
* Ben cebimi düşünürüm, tasarruflu olsun, iç hacmi genişliği bagajı çok önemli değil derseniz alın yok benim için bunların olması gerekiyor diyorsanız almayın tercih sizin.
* Son olarak Fabia emsal boyutlardaki araçlara göre daha geniş hacimli ve daha ekonomik yakıt tüketen bir araçtır.