Arkadaşlar selamlar, ne zamandır foruma girip yazamadım.
Aracın ilanını verdiğim gün satıldı. Kaporasını aldım pazartesi müsait olacağım için satışı pazartesi yapacağım. Aracı kapalı garaja kilitledik. Pazartesini bekliyoruz.
Aklımda kalan birkaç yazdığınıza karşılık olarak,
1- Aracın baz fiyatı söylediğiniz rakamlar olabilir, Ama aynı bu donanımda 2012 olanı tam 74.800 TL bize bırakılan indirimli fiyatıdır. Yoksa söylediğiniz rakamlar. Özellikle bunu ilanda da belirttim.
2- Cüneyt Abimizin söylediklerini istinaden,
İlanda ben çok açıklayıcı ve içimden geldiği gibi yazıyorum. Telefon açan adam dahada üzerine konuşacak bir şey bulamıyor. Bu benim tarzım. Telefonda orada yazılanları tekrar tekrar soran kişilerle zaten fazla muhattap olmuyorum, keyfe keder aradıkları belli oluyor.
Gerçek alıcı hemen motor şase no soruyor. Video yu ve açıklamaları okumuş, ve yazılanları doğrulamak istiyor. Sonrasında tabi ki spesifik soruları varsa yanıtlıyorum. Tekrar arayıp fiyat için görüşelim nerede buluşabiliriz diyor.
Çok ama çok arayan oldu, bu fiyatlar demek ki çok rahat satılabilecek rakamları bu araçların. Aracınıza benim gibi güveniyorsanız ve temiz hatasız bir araç ise 1-2 bin TL üzerine bile gidebilir, ben acil olduğu için (Ev alma niyetim vardı biliyorsunuz) verdim geçtim....
Saygılar...