0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O yazıyı senmi yapıyosun hakan abi yoksa yöneticilermi yapıyor?
belli bi mesaj sayısını geçtikten sonra sistem otomatik olarak yazdığın mesajları tarıyor, imzandaki arabanın renginide kodluyor, bakıyor hakkaten tavşan gibi oraya otomatik olarak yazıyor.
Doğan, yemedin di mi? teşekkür edip bırakmışın, şaka ula olur mu öle şey
yermiyim hiç:D bende konu açıyodum sen sormuşun açmıyayım bari teşekkür butonuna bastığımda değişik bi yazı çıkıyo yöneticilerin izni olmadan yapamazsınız felan yazıyo senin teşekkür olayını ben yapmadım pc yapmış.Uzun lafın kısası şu an bende teşekkür butonu çalışmıyo.İrfan hocamın konulara basıyom teşekkürü işlemiyo.Acaba bunun nedeni ne olabilir?
Harbi fena sallamışsın abi ama.. :kiki:
Teşekkür sistemi sağlam ve çalışıyor, senin browserla ilgili geçici bir sorundur. Başka şikayeti olan yoksa tabi senden başka... Konuya gelirsek: Manga - Dünyanın sonuna doğmuşum :ok:
hocam bu yazı çıkıyo teşekküre basınca dgn, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir
Kontrol panelden baktım, tüm ayarların normal. Bu sorun bir tek senden kaynaklanıyor. Browser cookielerini tamamen sil, yeniden gir foruma. Konuya dönersek Tolga Çandar - Çubukbeli