[YOUTUBE]AvJB4ZcciYM&feature=related[/YOUTUBE]
1}Grup Vitamin -- Turkish Kovboylar 2}Can-Kat -- Çek Git 3}Deniz Seki -- Ahmet 4}Yonca Evcimik -- Aboneyim 5}Grup Rap-Tiye (Selen Görgüzel) -- Hello Malatya 6}Gürkan -- Barmen 7}Erol Köse -- Doktor Erol Bey 8}Emrah - Taksi 9}Ercan Saatçi -- Ebabil Bir Kuştur 10}Barbaros Hayrettin -- Ben Sizin Babanızım 11}Gökhan Tepe -- Bayıldım 12}Bilo -- Donla Yüzelim 13}Aykut & Hakan & Ayşe -- Çilli Bom 14}Neşe Karaböcek -- Yam Yam 15}Yonca Evcimik -- 8:15 Vapuru 16}Grup Vitamin -- Takmayacaksın Tak Açacaksın 17}Rafet El Roman -- Amerika 18}Ozan -- Hello 19}Rüya Ersavcı -- İstemiyorum Baba 20}Ahmet -- Ah Canım Vah Canım 21}Barış Manço -- Ayı 22}Hakan Peker -- Hey Corc 23}Revnak Yengi -- İstanbul Yosmaları 24}Cartel (Karakan & Erci-E & Cina-i Şebeke) -- Cartel 25}Sertab Erener -- Sakin ol 26}Tarkan -- Kıl Oldum 27}Mahmut Tuncer -- Bakkal Amca 28}Hazal -- Osman Abim 29}Grup Vitamin -- Al Aşkını Sok Gözüne 30}Ragga Oktay -- Çikolata Kız 31}Grup Laçin -- Bekar Gezelim 32}Kerim Tekin -- Cici Baba 33}Birkaç İyi Adam -- Birkaç İyi Adam 34}Çıtır Kızlar -- Çıtır Kızlar 35}Ufuk Bigay & Çiler -- Bir Bumara