škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Direksiyon Deri Döşemesi

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baştuğ

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bakın arkadaşlar ben şu an orta yaş bunalımındayım; evimin derzlerini, alçılarını, boyalarını kendim yapıyorum; direksiyonu hiç dışarıya kaplatır mıyım sizce? Hobi, hobi bu... Baak ben yapabildim mevzusu... Ölçü verin siz yavvv, bu satılanların ölçüsünü bilsem o da OK'dir. Deri için de bir koyun falan kestirsem diyorum... Hani etinden, sütünden, derisinden denir ya, bir anlayalım bakalım hakkaten öyle mi. :blm:

Çevrimdışı c@n77

• Mean vRS...
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Valla o zaman alacan eline bir mezura ölçecen direksiyonu.. :D :D :D :D Direksiyonun çapını aldan birde kalınlık çapını bence yeterli olur... ;)

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ahmet abi, Seni çok iyi anlıyorum, bu tarz bunalım arada bana da uğruyor:)
direksiyon bu, her zaman el altında göz önünde..
Adamlar gerçekten güzel iş çıkarıyor, dikiş renklerini vites körüğünü keyfine göre yaptırırsın güzel olur..

Çevrimdışı mihalgazi

• Site Güvenliği
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;322034
Bayağı hoş duruyor aslında, delikli deri bir de üstüne Skoda yeşili dikişli olursa güzel sonuç alınır gibi :) yeride çok yakın ve rahat yerde, yakından görmek lazım yaptıkları işi bir :) ben de direksiyonu az daha kalınlaştırmayı düşünüyorum :)

hımmm konu hortlamışken yardırkingimin mesajına alıntı yapayım. deriyi aldıkta kırıkağaç ta yeşil ipi nereden bulacaz onu bilmiyom...:)

SKODATURKEY ailesi bir AYRICALIKTIR