Musti de kara listede haa
Servislere biz kullanıcıların gözüyle baktığımızda herkes senin gibi değil ki ustam. O nedenle araç sahipleri 4 dönüyor, soruyor, araştırıyor...
Cin gibiler valla
istersen olma hocam, fırsat buldukları an geciriyorlar:kiki:. Söz meclisden dısarı aramızda servis, tamirci arkadaslarda var, 'güvenmiyorum' , sadece otomotiv isinde degilki, esnafımız böyle, calıskan degiliz, az is yaparak cok para kazanmanın derdindeyiz, evet Türkiye de bu mümkün, ama bunu yapanların sonları yakındır, yada yerlerinde sayarlar, yavas yavas tırmanırsan düssen bile yavas yavas düsersin, hızlı tırmanırsan tepetaklak hızlı düsersin, kısa yoldan köseyi döneyim niyetinde herkes,
sonucta genelimizin gelir seviyesi belli, ne gerek var kazık yemeye,
bende örnek cok, cam mekanizmam bozulur, yetkili servis komple degistirir, 300 tl, özel ugrasmaz, ugrassada min 50 tl alır, ben ne yaparım, söker kendim yaparım 3 günümü alır, 5 tl ye hallederim(kücücük bir plastik parca kırılıyor, yada kücük 5 tl lik plastik cark yıpranıyor), zamanım olsa kesintisiz 3 saattede bitiririm, ama yok, is cıkıslarında 1 er saat yapıyoruz iste,
fren müsiri bozulur, 20 tl lik parcayı 5 dakikada yenisini takar 25 tl iscilik alır, hakmı bu simdi, 20 tl lik parcayı 10-15 iscilik al kardesim, 5 dakikanı aldı, 30-35 tl ye tak, direk 5 dakikalık is oldugunu görüyosun ve 45 lira veriyosun, tamam tabiki tecrübe, ustalıgın bedeli yok ama, azcıkda insaflı olmak lazım, (Kocaelindeki bi özel servis tarafından yapıldı, ilk bakımımı oraya yaptırmıstım, bu olaydan sonra son oldu)
ön diskler,
balataları degistirecektim, özel servislerden, kocaelinin en büyük frencilerinden fiyat aldım, adamlar net olarak parca kodunu bile bilmiyorlar, su olur filan diyorlar, acınca görecekler,
birde yetkili servisden pazarlıklı fiyat aldım, inanın yetkili serviste daha ucuza yaptırdım, hemde kayıtlarda gözüküyor, 2 yıl garantisi var, bisey olsa bile al yaptığın sey diyecegim, (örnegin Beytullahın fren müsiri icin defalarca ugrasmıslardı yanlıs hatırlamıyosam),
örnek cok, bakımlar...................:huh:
Serkan ustanın ve ekibinin samimiyetinden kesinlikle süphemiz yok, Istanbula geldigimde genelde anadolu yakası civarlarında olmama ragmen, Avrupa yakasına gectim, servislerini görüp, hos sohbetimizi yaptık, bizlere karsı ne kadar yakın, icten, sıcak davrandığı konusunda kimsenin süphesi yok,
lakin yerimiz uzak, her defasında yolumuz Istanbula düsmüyor, gönül isterki her defasında Serkan Ustaya teslim edelim aracımızı, kafamız rahat olsun, bilelimki aracımız güvenilir ellerde, :ok: