škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Numara taşıma ama hangi operatöre?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lastdkilly

• Zetec-S
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Selamlar herkese. Uzun süredir turkcellin ciddi kampanyası olmadığı ve fiyatları uçtuğu için numaramı taşımak istiyorum. Genelde 20-25 lira yüklerim her yöne sms ve bedava dakikası olsun isterim. Özellikle vodafone freezone fırsatları bayağı güzel oluyor. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler şimdiden :)

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Vodafone iyidir, güzel çekiyor arkadaslarım kullaniyor, memnunlar,..

Ben Avea kullanıyorum, en uygun fiyatı Avea veriyor..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

opel33

• Ziyaretçi
Kesinlikleee VODAFONE!!!!

Aylık Her Yöne 500 Dk (8,33 saat) + 5000 Sms = 25 TL (Hemde sabit fiyat garantili, Turkcell gibi 2 ay sonra fiyat değişmiyor!)

Ve her yerdede çekiyor eskidenmiş o çekmiyor ayakları ;)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Bu ay Turkcell'den Avea'ya aynı sebeplerden dolayı geçtim.

Hatta 25 yaş altı bir yakın akrabamı referans verip öğrenci tarifesine geçtim. 19 tl 500dk+1000sms+1gb internet. Kağıt üstünde her şey güzel fakat arada ulaşılamıyorum. Ve şehir dışında sıkıntı oluyor. Ama bu fiyata da diğerlerinde bu imkanlar yok.

Avea'nın yok yok tarifesine de bi bakın. 44 tl'ye 1000dk+1000sms+2gb internet.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Avea her yone kamu extra kullanıyorum.

2500 dk Avea
600 dk heryone
1Gb internet

Toplam 35 TL ;)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

06lkn66

• Ziyaretçi
telefonu ilk aldığım günden beri turkcell kullanıyorum özel numara denk getirince eski numaramı bıraktım yine turkcell özel numaralı aldım sırf o numara yüzünden benden iki ayda 40 tl kesti turkcell onun dışında pahalı ama köyde tek turkcell çektiğinden katlanıyorum şimdide vodafone hat aldım internet paketi sürekli bitiyodu turkcellde canımı sıktı ayfonda net kullanabilmek için paket fiyatlarında vodafone daha uygun ama turkcell bana hep bi adım önde geliyo psikolojik galiba :)

Çevrimdışı Seronet

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tunerlifeturkey.com
15 yıl turkcell kullandım, numara taşıma çıktığı gün gidip vodafone a abone oldum:)
Memnunum.

Çevrimdışı lastdkilly

• Zetec-S
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Avea'yı Genç Paketten ötürü düşünüyordum. Hani 19 tl ' ye 500 dk + 1000 sms + 1gb internet olan. Ama bugün baktım kampanyayı avea içi 1000 dk'ya çevirmişler. Yani işime yaramıyor. O yüzden vodafone'da karar kıldım. Herkese teşekkürler :)

Gearbox

• Ziyaretçi
Turkcell den numaramı aveaya taşıdım. geçn paket abonesiyim.

500 dk her yöne konuşma + 1000 sms + 1gb internet = 19 tl

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende arkadaşla beraber Aveaya geçmeyi düşündüm şu 19 liralık tarife için,ancak çekmyor vs diyenler çok var. Aveaya geçip sonra tekrar Turkcelle dönen çok var.
Şuan aylık 10.000 sms+250 mb internet+aylık nar yapıyorum,30 küsür lira oluyor ama hem güzel çekiyor hem internet hızlı,memnunum yani :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;322694
Bende arkadaşla beraber Aveaya geçmeyi düşündüm şu 19 liralık tarife için,ancak çekmyor vs diyenler çok var. Aveaya geçip sonra tekrar Turkcelle dönen çok var.
Şuan aylık 10.000 sms+250 mb internet+aylık nar yapıyorum,30 küsür lira oluyor ama hem güzel çekiyor hem internet hızlı,memnunum yani :)

Bende aynı şekilde kullanıyorum.Biraz pahalı ama en azından her yerde çekiyor :) Vodafone veya avea da evin içinde dolanmam gerekiyor :)

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;322702
asansörde vodafone çekiyo bi tek :)

Telefondan o:)

Radyasyon(SAR) değeri yükseldikçe telefonun çekme gücü artıyor.Ayfonlarda felan bu değer çok yüksek.

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: dgn;323065
Telefondan o:)

Radyasyon(SAR) değeri yükseldikçe telefonun çekme gücü artıyor.Ayfonlarda felan bu değer çok yüksek.

ayfonda turkcell çekmiyoda E71de vodafone takılı o çekiyo hoş çekmesede problem değil iki dakka çalmayıversin :D