Honda heryerde ayni.OTV indiriminden once %3 zam, OTV indirimi sirasinda %3zam, tatli tatli yollarini buluyorlardi o zaman.Yuzumuze bakmamislardi.Allahtan bakmadilar da Skoda ile tanistik.Arkamizdan arayip arac var elimizde dusunurmusunuz demislerdi sonralari.Dedim ne olduda aradiniz, siparisler elinizde mi patladi, bize kadar dustugunuze gore.:sopa:Iyice kil etmistim adamlari.Ona ragmen bizim millet aldi abicim.Bir de Skoda kur farkindan bahsediyor.Avro dusuyor, dolar cikiyor, kur artti.E Avro artiyor, dolar dusuyor, kur gene artti:) Su kur farkindan bir arabanin ucuzladigini gorsem, disimi kiracagim.Bana mi denk gelmiyor nedir!!:hoh:
Honda çok kilitçidir
hele de gerçekten niyetli bir alıcı olduğunu hissettikleri anda tüm kilitler başlar
ben gittiğimde de -ki sene 98 ya da 99 falandı, ulan arabanın fiyatı düşeceğine ha bir yandan yükseliyor
niyetimde çok başkaydı aslında, o dönemde bir imkan olmuştu Type R düşürecektim, mevzuyu Civic'ten açıp ayarı verip çıtırdan Type R'a yol hazırlamaktı, baktım olacak gibi değil Civic 'in fiyatı oldu Accord
lan dedim Type R'ı bunlar bu hızla yapar şimdi NSX
İkinci elde de aynılar, Anadolu Honda'nın ürettiği yerli 90 HP'lik Civic'e Euro Civic parası çekmişlerdi
60 binde mi ne alet
Honda alırsam Japonya'dan kendim getiririm valla
üzerine gezmiş olurum hem