Keza arkada ışık yoksa ama ihtiyaç varsa Roomster, Octavia ve Fabia için de mümkün bir şey.
Arkada bebe koltuğu var, ön ışık aydınlatmıyor orayı, kızı koltuğa bağlarken zorluk çekiyorduk.
Maliyet ucuz, sadece lamba parası aslında, ebay'de çok makul fiyata satanlar vardı.
Şimdi iç kabin lambası düğmesinden kontrolü de oluyor, kapı açıkken yandığı gibi, içeriden yolda giderken de düğmeden tüm ışıklarla beraber yanıyor istenirse. Ben tek tarafa yaptım, isteyen karşılıklı da yapabilir, daha iyi aydınlatma olur.
Ben bagajdaki lambayı söküp içeri taktırdım, bagaja da vRS'inkini çaldım, Serkan Ustam kendine sipariş verdi Yüce'den.
Ön aydınlatmadan hat çekildi, tavan döşemesi sökülmedi, kılavuz çelik çubukla yolu bulduk
Şahkan oto'ya teşekkür ederim :ok: Bagaj lambasını söktük
Yol buluyoruz, ucu görünen beyaz çelik şeritle sondaj yapıldı
Yolu bulduk
Not: Fitillere tatlı tatlı asılın, hemen yerinden çıkıyorlar, alet edevatsız sökülüp takılıyor.
Tavan döşemesini ışık ebadında maket bıçağı ile kestim, dikkatli olun, tavan döşemesi 500 TL
Işık monte ettik
Ek olarak bagaj kancalarım da monte edildi, Roomster'dan alıştım, el altında olsun
Aracımın far ayarlarını da kontrol ettik, o kadar kurcalamaya rağmen far ayarı bozulmamış :ok: