İyi günler;
Ben Mehmet, 27 yaşındayım.
Siteyi arabamı temizlerken bir arkadaşın "skodaforum'danmısın?" demesiyle öğrendim.
İşimden dolayı haftanın 2-3 günü yarım gün çalışıyorum , Yazın 3-4 ay boşum yani çok boş vaktim var. Evde yatmaktansa kendimi farklı şeylerle uğraşmaya adıyorum.
Açıkcası temizlik konusunda benden manyağı yok derdim ama varmış bu sitede.
Ben aracın içini iç döşemeye kadar söküp komple temizleyen biriyimdir. Araca ses yalıtımı yaparım. İçine her türlü detayı temizler fabrikanın yapmadıklarını yaparım
(konsolda usb , aux girişi , ayna altı ışık , far karartma gb.)
Marmara Ereğlisinde yazlığımız var ve yer müsait olduğu için her türlü malzememde var aklıma gelen herşeyi aracıma yaparım. En fazla bozulur , kırılır derim ve girişirim ama Allaha Şükür henüz başıma birşey gelmedi. Arabaya binmeyide çok severim ama temizlemek bir başkadır benim için. Temizlerken , uğraşırken dünyayı unutur saatin nasıl geçtiğini anlamam. Artık insanlar ev tarifi yaparken "Arabaya yıkayan biri var ordan sola oradan sağa" falan diye tarif ederler
Evimde her türlü hırdavat , yıkama makinesi , cila makinesi vs var. İhtiyacım doğrultusundada almaya devam ediyorum.
Merter'de oturuyorum
Şuanki aracım 1997 Vectra Gt ve daha dün detaylı bir dış temizlik bakım cila yaptım. Detaylı olarak ayda 1 , normal olarak ise haftada bir yıkarım aracımı. Kışları Merter'de kapalı otoparkta akşamları yaparım bu işleri yazları ise yazlıkta yaparım.
Hobilerim ; Motosiklet (her yaz alırım) , bisiklet , kumandalı araç , snowboard yaparım.
İşim ise organizasyonlara part-time eleman ayarlıyorum özellikle basket maçlarına Gs - Efes - Fb falan. Yaklaşık 10 yıldır bu işi yapıyorum.