Eveet,Gökçen abimin Fabişi yaşını doldurdu,bakıma bile girdi abileri
Geçen gün yıllık bakım için Gökçen abi,Kadir ve ben Oğuşlar Oto'ya gittik. Servisi bir Vwci olarak çok beğendim.Küçük bir servis ancak ustaları vs çok güler yüzlü,işlerini severek yaptıkları belli. İçersi tertemiz,ferah,ikramlar o biçim
.
Önce Ümraniye de bulunan Vw gurubu çıkma parçacısı Oto2000 e uğradık. İçersi dev gibi,ne ararsanız var,bloklar,kranklar,motor kapakları,aksesuarlar,klima panelleri,ağlamamak için zor durduk
Neyse,giderken bu baba yiğit ile karşılaştık,Sedan SuperB beğenmeyenler için,bu araç gerçekten cuk oturur. Herşeyiyle süper bir araç..
Fabişi servise soktuğumuz sırada bir görüntü;
Orda bile detailing
Oraya gitmişken birde Ssangyong showrooma girdik,Actyon Sports a bindik,sadece şu fotoğrafı eklemek istiyorum,başka bir şey dememe gerek yok sanırım
Sonra Skoda Showroomda bu yavruyu inceledik. Herşeyiyle on numara bir araçtı gerçekten
Yıllık bakımdan çıktıktan sonra araca bir rahatlama geldi resmen.Gaza tepkileri,çalışma sesi değişti.
Çıkan filtreler;
Araca orjinal kauçuk paspas aldık,havuzlulardan. Fiyatı 83 lira olması lazım.Cuk oturdu ve araca ayrı bir hava kattı
Ordan bagaj aksesuarları için Yüce Otoya geçtik. Kapının önüne yaklaşırken mavi bir yavru gördüm. Evet o bir Fabia RS olmalıydı. Aracı görür görmez araçtan inip koşa koşa yanına gittim. Böyle bir güzellik olamaz
İlk aracım kesinlikle bu renk bir RS olacak
Orda da işimiz bitince Fabişin hediyelerinin montajını yapmaya gittik.
İlk hediye;
Parklara da led takmıştık daha önce;
İkinci hediye;
Sonra asıl hediyenin montajına başladık. İrfan abiyi bolca rahatsız ettik montaj için yardım amacıyla
Uzun uğraşlar sonucu sol tarafa xenonu taktık,fakat sağ tarafa kesinlikle el girmiyordu. O yüzden sinirle karışık herşeyi toplayıp bagaja attık ve halojenleri taktık tekrar;
Bugün de sabahtan Şahkan otoya gidip yarım kalan montaj işini yaptırdık. Montaj için mazot filtresi söküldü,ve Ahmet usta gayet temiz bir işçilikle kitin montajını gerçekleştirdi;
Ordan çıkıp kapalı otoparka gittik ve aydınlatmayı inceledik;
Tüm bunların ardından Gökçen abi ve Sercan,Korayla buluşmaya gitti.Ona da detailing virüsünü bulaştırmışlar ayak üstü
;
Hayırlı akşamlar...