škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

GJ 3238- Yıllık bakım ve hediyeler :)

Can · 21 · 8180

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eveet,Gökçen abimin Fabişi yaşını doldurdu,bakıma bile girdi abileri :D

Geçen gün yıllık bakım için Gökçen abi,Kadir ve ben Oğuşlar Oto'ya gittik. Servisi bir Vwci olarak çok beğendim.Küçük bir servis ancak ustaları vs çok güler yüzlü,işlerini severek yaptıkları belli. İçersi tertemiz,ferah,ikramlar o biçim :)

.

Önce Ümraniye de bulunan Vw gurubu çıkma parçacısı Oto2000 e uğradık. İçersi dev gibi,ne ararsanız var,bloklar,kranklar,motor kapakları,aksesuarlar,klima panelleri,ağlamamak için zor durduk :D

Neyse,giderken bu baba yiğit ile karşılaştık,Sedan SuperB beğenmeyenler için,bu araç gerçekten cuk oturur. Herşeyiyle süper bir araç..

Fabişi servise soktuğumuz sırada bir görüntü;

Orda bile detailing :D

Oraya gitmişken birde Ssangyong showrooma girdik,Actyon Sports a bindik,sadece şu fotoğrafı eklemek istiyorum,başka bir şey dememe gerek yok sanırım :D

Sonra Skoda Showroomda bu yavruyu inceledik. Herşeyiyle on numara bir araçtı gerçekten :)

Yıllık bakımdan çıktıktan sonra araca bir rahatlama geldi resmen.Gaza tepkileri,çalışma sesi değişti.

Çıkan filtreler;

Araca orjinal kauçuk paspas aldık,havuzlulardan. Fiyatı 83 lira olması lazım.Cuk oturdu ve araca ayrı bir hava kattı :)

Ordan bagaj aksesuarları için Yüce Otoya geçtik. Kapının önüne yaklaşırken mavi bir yavru gördüm. Evet o bir Fabia RS olmalıydı. Aracı görür görmez araçtan inip koşa koşa yanına gittim. Böyle bir güzellik olamaz :)

İlk aracım kesinlikle bu renk bir RS olacak :)

Orda da işimiz bitince Fabişin hediyelerinin montajını yapmaya gittik.
İlk hediye;

Parklara da led takmıştık daha önce;

İkinci hediye;

Sonra asıl hediyenin montajına başladık. İrfan abiyi bolca rahatsız ettik montaj için yardım amacıyla :)

Uzun uğraşlar sonucu sol tarafa xenonu taktık,fakat sağ tarafa kesinlikle el girmiyordu. O yüzden sinirle karışık herşeyi toplayıp bagaja attık ve halojenleri taktık tekrar;

Bugün de sabahtan Şahkan otoya gidip yarım kalan montaj işini yaptırdık. Montaj için mazot filtresi söküldü,ve Ahmet usta gayet temiz bir işçilikle kitin montajını gerçekleştirdi;

Ordan çıkıp kapalı otoparka gittik ve aydınlatmayı inceledik;

Tüm bunların ardından Gökçen abi ve Sercan,Korayla buluşmaya gitti.Ona da detailing virüsünü bulaştırmışlar ayak üstü :D ;

Hayırlı akşamlar...
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2012, 22:36:19 Gönderen: Can »

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eline sağlık Can, herşeyiyle çok güzel 2 gün geçirdik. Katılanlarada fabiş ve ben minnettarız :D Bakımdan sonra arabanın gidiş değişti,kadirlere giderken bomboş yolda rahat 190a cıktı vs. Xenon olayı süper oldu görüntü eskisinden cok daha iyi. 4300leri düşünemiyorum.Koray'ın vRS cok güzel kacıyor,kullanma fırsatım oldu,yapışıyo yola valla. :)

Buda 6000k xenon videosu

[YOUTUBE]0-O4jIN6T7E&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

http://www.youtube.com/watch?v=0-O4jIN6T7E&feature=youtu.be
-------------------------------------------------

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
iyi koşuşturma yapmışsınız .xenonlar hayırlı olsun

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Elinize sağlık, güzel paylaşım ve eğlence olmuş   :ok:

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İrfan abi seni de rahatsız ettik kusura bakma. İstesekte yapamazmışız,Ahmet usta tamponu sökmemiz gerekebilir dedi ama mazot filtresiyle kurtardık işi,el girmiyor dizelde :)

Çevrimdışı kry1459

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Detailing virüsü sonunda banada bulaştı. Allah sonumuzu hayır etsin :D

Güzel bi gün geçirdik Xenon'ların hayırlı olsun tekrardan elinize sağlık :ok:

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Can Oto2000 Maslakta değil ümraniyede onu düzeltirsen iyi olur sonra millet maslağa gidip oto2000 arar durur :D

O güne gelicek olursa bayağı eğlenceli oldu:) Öncelikle oğuşlar servis konusunda gayet iyiler üstelik o kadar şey almamıza rağmen oturduk birde öğrenci pazarlığı yaptık sağolsunlar ufakta olsa ikramda bulundular :) Daha sonra Yüceye geçtik arabaya octavia yazısı alıcaktım Gökçtende pagaj içi bölmeleri sipariş vericekti ama nedense oradaki yedek parçadaki eleman pek ukala geldi bayağı bi sinir olduk ve orayaı terk ettik.

Daha sonra xenon maceramız oldu :D Hayatımda bu kadar beceriksiz olduğum başka bir ağnımı hatırlamıyorum :D Yaklaşık 2,5 saat uğraştık ve sol tarafı ancak o şekilde taktık ve pek sağlıklı olmadı daha sonra sağ tarafı sökmeye uğraştık ama el girmediğinden beceremedik en sonunda toparlanıp olay yerini terk ettik :D

Dönüşte gökçenle bizim riva yolunda bi güzel gazladık.Fabiş çok rahat 190lara yapıştı giderken gerçekten güven hissi veriyor ufak felan ama iyi kaçıyor.. Yalnız gittiği gibi duramıyor tek sorunu o diyebilirim :D:D

RSlere gelecek olursak.. İçerisinde yaklaşık 15-20 dk oturup sohbet ettik onunla dertleştik ama malesef cepler boş olduğundan bir işe yaramadı :D

Bu arada serviste bize yardımcı olan Adem ve Mustafa abilerime teşekkür ediyorum gerçekten bizi iyi ağırladılar gidecek olan herkese tavsiye ederim..

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ya orda Maslak muhabbeti oldu çok ordan aklım karışmış pardon düzeltiyorum :D

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ooo aksiyon olmuş :D çok güzel valla ellerinize yüreğinize sağlık :ok: Gökçen'ciğim güle güle kullan sende, hayırlı olsun :ok::)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;324826
Ya orda Maslak muhabbeti oldu çok ordan aklım karışmış pardon düzeltiyorum :D

Police Light uygulamasınıda kur telefona o akşam az işe yaramadı :++:

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;324828
Ooo aksiyon olmuş :D çok güzel valla ellerinize yüreğinize sağlık :ok: Gökçen'ciğim güle güle kullan sende, hayırlı olsun :ok::)

Senden konuştuk abi yolda,hiç göremiyoruz seni aramızda,olsa da makara yapsak biraz diye çok kulağını çınlattık :D

Alıntı yapılan: kadir_;324829
Police Light uygulamasınıda kur telefona o akşam az işe yaramadı :++:

Ya açma o konuyu,özellikle Dacia dörtlüleri yakıp kenara atladı ya,orda bittim zaten :lol:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;324832
Senden konuştuk abi yolda,hiç göremiyoruz seni aramızda,olsa da makara yapsak biraz diye çok kulağını çınlattık :D

Ya açma o konuyu,özellikle Dacia dörtlüleri yakıp kenara atladı ya,orda bittim zaten :lol:

Kulağım bir ara harbi sola çekiyordu, demek bundanmış :D İyi makara yapardık valla sorma :D toplarız bir ara kadroyu merak etmeyin siz :ok: bende arzu ediyorum sizler gibi sizlerle olmayı :):ok: kendinize iyi bakın dikkat edinde gerisi kolay iş :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Güle güle kullan Gökçen.
Ellerinize sağlık öbür reyizler.:adm: