Arkadaşlar ben bu dumansız hava sahası muhabbeti çok baydı,evet içmeyenler için içenlerin yanında rahatsız olmasından dolayı bunu haklı görüyorum.Bende maalesef günde 3-4 tane olarak( paket değil )içiyorum.Bu yasakdan dolayı bu gün biraz arttırdım.Neden alkole bu tavır olmuyorda sigaraya olur anlamış değilim.Ben sigara içipde tarfik kazası çok nadir duydum ama alkol yüzünden kaza yapan ve çok can kaybı duyuyorum sizlerde her gün duyuyorsunuz.Alkol alıpda kardeşini,karısını,çocuğunu eşini,velhasıl alkoun etkisiyle ortalığı dağıtan,insanları öldüren,ocakları söndüren bu alkolizme neden aynı tavır konamaz/konmaz/konabilemez anlamış değilimdir.Yani bir kimse gidecek bir resteronta açık havada ama üstü bişekilde örtülmüş bir ortamda kahvaltısını yapacak ama sigarasını tüttüremiyecek,kabul etmek zor.Alkolizme hayır diyorum.Başkalarını rahatsız etmemek koşuluyla sigaraya evet diyorum.Duman o evde insan yaşadığını ve ailesinin ocağını sönmediğinin işaretidir.şaka bir yana uyuz oldum bu abartılı yasağa.