Lpg ustasıyla görüştüm, lpg montajı oluyor ancak çok meşekatli bir iş, normal montaj fiyatından en az 500 lira daha fazla tutacağını söyledi. Arkadaş çok hevesli olduğu için gaz masrafınıda göze aldı. Sigortacı bir arkadaştan aracın kasko geçmişine bakınca 4 senedir indirim almış. Her şey yazdığı gibi temiz görünüyor. Aracı görmeye gidince, telefonda yumruk büyüklüğünde boya var denilmişti ama şöyle 8-10 yumruk büğüklüğünde bir boya çıktı. Ayrıca sol stopta değiştirmişler ama bundan hiç bahsedilmiyordu telefonda. Tampondaki boya çizik yüzünden denildi ama bagajdaki halıfleksi kaldırınca bir boya işlemi yapılmış. Aslında arkadan darbe almış araba. Elemanın kayınçosu sanayide kaportacı. Muhtemelen aracı kayınçosu hiç kaskoyu sigortayı karıştırmadan kendisi tamir etti, iş böyle olunca tramerde kazada görünmüyor kaskodan 4 sene indirimde alınıyor
Aracı kayınçosunun iş yerinde görmeye gittik. Adam kaporta ustası değil pazarlamacı olmalı, adamın ağzından girip burnundan çıkıyor. Bende saf saf ustam ben araç sahibini bilmem seni bilirim sana güveniyorum o yüzden bu aracı alınca hiç ustaya bile göstermeye gerek duymayacağım vs dediğimde eleman iyice havalara girdi zaten