android kullanıcı çok ama yardım almada sıkıntı çekiyorum.cehalet ne kadar zor bi bilseniz Allah kimseye vermesin.Rabbim bana android ilminden bolca ver.ver ki kimselere muhtaç olmıyayım.amin.
Abi internette ne kadar araştırırsan araştır,ne kadar sorduğun soruların hepsine cevap verilsede bu tür cihazları kullanmak daha önceden bilgisayar deneyimine sahip olmanı gerektiriyor.
İnternetten aldığın cevaplar sadece o an ki sorununu çözmeye yarıycaktır.. O cihazı tamamını sanal ortamda öğrenmen mümkün değil.. Kurcalayarak,karıştırarak yavaş yavaş acele etmeden öğrenmeye bakıcaksın..
Yeri gelicek yanlış yapıcaksın,yeri gelicek cihazın format ister hale gelicek bozucaksın belkide ama bu iş böyle denemeden,kullanmadan olmaz.. Her şeyinle cihaza alışman lazım..
Sen bence daha fazla zaman geçirmeye bak Tabletinle
yavaş yavaş diğerlerini yaparsın.. Yazılım yükseltmek falan her babayiğidin harcı değil
Ben bile Odin ile cihazı rootlarken ilk denemede Full Brick yapmıştım açılmaz hale gelmişti :++: sonra Allahtan Samsung Box buldukta komple 0 ladık telefonu