škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Beşiktaşta Minibüs şoförü terörü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/29061/20035977/1/bu-olay-besiktas-in-gobeginde-oldu.aspx

İzleyinde görün ne manyaklarla trafiği paylaşıyoruz. Allah bilir Clio'daki adam sadece kornaya bastı, minibüs şoförüde gitti adama saldırdı.
Niye böyle diyorum, bir kere eşim yanımdayken yolun ortasında duran minibüse korna çaldım, herif bana el kol hareketleri yaptıydı. Bende ona el kol yapıp devam etmiştim. Ama bu videodaki gibi aracından ineydi, o gün çok eğlenceli olurdu.
Bunların belki içlerinden bir ya da bir kaç tanesi efendi gibidir ama bu kaideyi bozmaz benim için alayı ruh hastası, alayı sopalık.
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı takara34

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SubaruOutback;326819
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/29061/20035977/1/bu-olay-besiktas-in-gobeginde-oldu.aspx

İzleyinde görün ne manyaklarla trafiği paylaşıyoruz. Allah bilir Clio'daki adam sadece kornaya bastı, minibüs şoförüde gitti adama saldırdı.
Niye böyle diyorum, bir kere eşim yanımdayken yolun ortasında duran minibüse korna çaldım, herif bana el kol hareketleri yaptıydı. Bende ona el kol yapıp devam etmiştim. Ama bu videodaki gibi aracından ineydi, o gün çok eğlenceli olurdu.
Bunların belki içlerinden bir ya da bir kaç tanesi efendi gibidir ama bu kaideyi bozmaz benim için alayı ruh hastası, alayı sopalık.

boşuna küfür etmiyoruz bunlara abi!

Çevrimdışı Mert

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İçim dışım  minibüs oldu her gün okula git gel,her gün olay... Bu gün gelirken şöför benim yaşlarımda,ehliyetsiz yan koltuktaki abisiyle yer değiştirdi maltepe merkeze gelmeden polis çevirir diye :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Trafikte hiç kimseye uymayın, hiç kimseye. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Geçen haberlerde çıktı, gene biri çekmiş vurmuş, olan olduktan sonra ceza alsa kaç yazar. Allah korusun hepimizi.

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdi birde şu açıdan bakmak lazım,biz istanbul trafiğini 2 saat çekemezken adamlar bütün gün trafikte,zaten ilk 1 senede psikolojileri bozuluyo, bu cliodaki içerden baya saydıysa minibüs şoförü şiddetle haksız olmasına rağmen ordan cıkıp saldırması pek beklenmedik bi durum değil, he orda karşılık verilmiyicek kapı kilitlenip kaçılcak,sonra doğru emniyete,onlar kendilerine göre hepsi haklı,eğlenceli bişeyden kasıt silah falan cekmek olsa gerek,başka türlü linç olur,çünkü orası tam durak,15-20 kişi üşüşür anında ;) O yüzden sadece tek korna uyarı kornası dat ! zaten kenara çekilicek. Videodaki minibüs şoförüne diyicek bişey yok hanzo insanlığını kaybetmiş artık.
-------------------------------------------------

Çevrimdışı osiiso

• ST Sivas Şubesi
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SubaruOutback;326819

kesinlikle katılıyorum, bu adamlarda sorun var, hepsi aynı tornadan çıkmış gibi, bulaşmamak lazım bu kalitesizlere !!!
« Son Düzenleme: 01 Mart 2012, 19:07:50 Gönderen: osiiso »
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

"2007 Corolla 1.6 MMT Xenon+VSC"

Çevrimdışı KA®ANLIK

• ST Manager
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.techopel.com
yalnız benim gördüğüm kadarı ile arabadan inip herif çok sağlam patlatıyor minibüs şöförüne. abondone oldu minibüsçü :D

Çevrimdışı Detaycı

• Detailer
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;326829
Trafikte hiç kimseye uymayın, hiç kimseye. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Geçen haberlerde çıktı, gene biri çekmiş vurmuş, olan olduktan sonra ceza alsa kaç yazar. Allah korusun hepimizi.

:+1::+1::+1:

Amin.

Kesinlikle haklısın Baki abi.

Çevrimdışı Blackbird

• DT Gediklisi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Minibüsçülerden mümkün olduğu kadar trafikte uzak durmaya çalışıyorum, E5 te yolcu almak için aniden üzerimize kırması yüzünden bir araç pert etti babam ve öldülermi diye bakmadan kaçıp gitti.

Valla yazacak çok şey var ama minibüsçü diyince ağzımdan kötü şeyler çıkıyor hep hiç başlamım.

Db1

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;326860
Şimdi birde şu açıdan bakmak lazım,biz istanbul trafiğini 2 saat çekemezken adamlar bütün gün trafikte,zaten ilk 1 senede psikolojileri bozuluyo, bu cliodaki içerden baya saydıysa minibüs şoförü şiddetle haksız olmasına rağmen ordan cıkıp saldırması pek beklenmedik bi durum değil, he orda karşılık verilmiyicek kapı kilitlenip kaçılcak,sonra doğru emniyete,onlar kendilerine göre hepsi haklı,eğlenceli bişeyden kasıt silah falan cekmek olsa gerek,başka türlü linç olur,çünkü orası tam durak,15-20 kişi üşüşür anında ;) O yüzden sadece tek korna uyarı kornası dat ! zaten kenara çekilicek. Videodaki minibüs şoförüne diyicek bişey yok hanzo insanlığını kaybetmiş artık.

Hic o acidan bakamayiz, bakmamaliyiz. Bu ulkeye 5 kurusluk faydalari yok o adamlarin

Çevrimdışı SUMA:)

• Seyirci
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
:( :( :(
« Son Düzenleme: 01 Mart 2012, 22:46:52 Gönderen: SUMA:) »

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Az Kaldı Hepsini Gönderiyolar.Hepsi Kalkacak Yakında.
Bunlardan Hiç Degilse Az Var ? Ya Taksiciler Ne OlacakHer Yolda 10 Arabadan 5i Taksi .Büyük Çogunlugu Hayatında İlk Defa Trafige Çıkmış Trafik Hakkında Gram Bilgisi Olmayan Adamlar. Asıl Yaptırımlar Taksicilere Yapılmalı.. Bu Taksicilik Meslegine Birisi Bir Dur Demeli Artk

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ulysses;326938
Hic o acidan bakamayiz, bakmamaliyiz. Bu ulkeye 5 kurusluk faydalari yok o adamlarin
Hele korna çalmaları yok mu hiç durmadan...:cnv::kafa::kvg::sopa::boks::ban::kro:

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;326860

Hiç o açıdan bakamam, çünkü bende her allahın günü o trafikteyim. Yeri geliyor bir dünya yol tepettiğim oluyor. Yeri geliyor, Ankara'ya karadan gidiş süresini And. yakasından Avr. yakasına geçerken harcıyorum.
Herifin hergün gidip geldiği yol belli, benim belirsiz. Ama, dünyanın yolunuda gitsem, trafikte saatlerimi de harcasam bu dengesizler gibi davranmıyorum.
O yüzden de hiç kendimi bu adamların yerine koymam, onların olmayan bakış açısından da bakamam.
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Çevrimdışı @lp@RSl@n

• bedevi
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bunlar kesinlikle aynı fabrikanın ürünü.başka ihtimal yok.ya hammadde de bozukluk var.yada üretimde.başka türlü olmaz. :)