škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Volvo V40 2012

FF · 35 · 13464

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Araba çok tatlı, dinamik lakin gene kronik orta konsol soğukluğu :D bu adamlar şu orta konsolu taşeran maşeron falan niye yaptırmazlar ki :D

Ugur A.

• Ziyaretçi

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben seviyorum her bir konsolunu bu aracin.

ali baba

• Ziyaretçi
bu araba şeffaf yukardan bakınca içi görünüyor..:hah:

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.facebook.com/Perfectotobakim
Şu arka dizayna bakarmısınız birde polo görünümlü yeni Bmw 1 serisinin arka dizaynına bakın..

Volvo bu sınıfa Dizayn konusunda son noktayı koymuştur diye düşünüyorum..

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;327233
Batmadı mı bunlar daha ya?!:D

Cıhkk :rm: Boyunlarda can simidiylen kulaç atmaya çalışıyorlar halen :rm::rm::rm:

Çevrimdışı Baran35

• Boutique Wax Maniac
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat önemli.

60 liralık bir versiyonu olacaksa dizel ben alırım yoksa para bağlamam. Arabanın ikinci eli marka değeri açısından vasat Türkiye koşullarında. Tasarımını beğendim kalitesiz olacağını da sanmıyorum.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Birde böyle bakın fotolara..

Kalite kokuyor..10 numara bir araba olmuş..

C segmenti rakipleriyle kıyaslayın bence.. 1 serisi,A3,Golf,Focus,Astra gibi rakiplerinden başarılı görünüyor dizayn anlamında.

Genel anlamda ise kıyas kabul edeceği tek rakibi 1 serisi..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bana göre önceki kasa daha güzeldi.ama konsol gerçekten çok soğuk corolla'da ki konsol gibi olsa mükemmel olurdu.ama türkiye'de bir türlü atilim yapamadi aynen skoda gibi.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Baran35

• Boutique Wax Maniac
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
1 serisi bu araç yanında sönük kalır bence yurtdışında rakibi mercedes A serisi olur şuanda. Ki oda canavar gibi gelir benzer yapıda.

Ülkemizde V40 bir A3 piyasasına ulaşamaz. Araç olarak daha başarılı o ayrı konu.

Çevrimdışı Perfect

• Is Numero Uno
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu 2011 yıllık toplam Araç satış adetlerinden 18 19 ve 20. sıradaki araçlar

18. SKODA 7.589
19. SEAT 6.059
20. VOLVO 4.662

Volvoyu çok küçük görmeyin bence,B segmenti bir aracı olmamasına,fiyatlarının yüksek olmasına,Yeterli motor seçeneği olmamasına karşın neredeyse Skoda ve Seat kadar satmış :)

Araçlarının tasarımlarını tamamen yenilemeye gitti Volvo.
Bu güne kadarda D segmenti 1.6 Dizel aracı yoktu Volvonun.. Şimdi s60 da 1.6 dizel ve 1.6 Ecoboost motorlarda mevcut.. S80 e 1.6 dizel ve Ecoboost da gelicek..Satış adetleri bunlarla birlikte artıcak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Baran35

• Boutique Wax Maniac
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Zamanında S70 T5 ve S60 2.0T sahibi olmuş, almış satmış bir aile olarak Volvonun TR içindeki durumu, konumlandırması servis yapısı vb. nedenlerden dolayı diğer markaların 10-0 gerisinde olduğunu söleyebilirim. Seat ve Skoda yı baz almak yanlış zira rakibi VW-Audi-BMW-Mercedes vb. markalar.

Global olarak zaten direkten döndü, toparlanma ve yükselme döneminde şuanda. Ford'un Ecoboost ve dizelleri sayesinde bizim gibi pazarlarda yükselmeyi hedefliyor ki yükselecektirde. Ancak rakipleride armut toplamıyor.

Araba üretim kalitesi ve tasarım olarak bence yeni seriler S60-V40-V70-XC60 gibi araçları çok başarılı. Yeni gelecek modellerde buna doğru orantılı başarılı olacaktır.

Çevrimdışı Blackbird

• DT Gediklisi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tasarım kalite olarak çok başarılı beğendiğim bir marka ama servis ve 2. el durumu çok can sıkıcı.

Arkadaşımın sıfır aldığı 2008 S40 30 binde ilk muayenesinde arka stoplar yüzünden kaldı, stopların içindeki park lambası led ve içi açılamaz ledler değiştirilemez şekilde yapmışlar  800-1000 lira para verdi stopun tekine.  Böyle ufak şeyler çok miğde bulandırıyor göz korkutuyor.

Çevrimdışı fastbreak79

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çok başarılı tasarım, fiyatını da merak ediyorum doğrusu. 1.6 dizel full versiyonu 75.000' den aşağı olmaz bunun.