škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Volvo V40 2012

FF · 35 · 13483

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Volvo'yla benimde en ilginç yaşadığım anılarımdan biri Ankara'da olmuştu. Gittiğim bir dönemde eniştem araba bakıyor böyle, hafta sonu çıktık galeri galeri dolaşıyoruz işte, hem eğlence hemde fikir edinmek. Bir tane büyük bir Fiat bayine girdik, adamların otoparkı zibille takastan bırakılan arabalarla dolu, neler var neler :) onlar konuşurken bende otoparkı geziyorum, bir tane 850 T5 beyaz vardı -ki ben ilk zamanları hastaydım o arabaya :) hemen yapıştım buna, künyesini okuyorum, 100 binin altındaydı, yalan olmasın 75 bin mi 85 binde mi neydi alet:) fiyatına bir baktım o zamanın parasıyla 14.800.000 etiketi vardı :) elemanlardan biri uçtu hemen, abi 14'e al git üzerindeki fiyata takılma sen dedi :D hani az daha kastırsam cebimdeki bozuklukları denk getirip alıp çıkacam arabayı :D Palio'lar da yeni çıkmış ikinci ele ufak tefek düştüğü zamanlar, yanında bir tane vardı öyle, onunda etiketi 17'di :D aradaki sınıf, donanım ve kalite farkına bak bir de aralarındaki fiyat farkına bak :D üstelik biri ithal biri yerli, baştan aşağı trajedi :D

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
850 T5 Demeyin Kötü Oluyorum :D
[YOUTUBE]j1L-mntHrPU[/YOUTUBE]

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1 serisi ile kıyaslanamaz bence bu araç..Tamam kaliteli ama 1. seriside olsa BMW logosu bambaşka yaa..

Biraz hort oldu galiba :D
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı turgutktu

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
geçenlerde bir müşterime gittim volvo satıcısı arabayı görünce höytttt dedim bu ne la :) neyse bindim felan gayet şık fulll donanımmış 90 bin dediler :)

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.schumici.simplesite.com
90 bini verebilecek olduktan sonra o parayı gider vw cc'ye veririm :)

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: schumici;425964
90 bini verebilecek olduktan sonra o parayı gider vw cc'ye veririm :)

:clap:ki satarken para etsin diyorsun yani ;)
VW bide fabrika actımı TR ye, TR de kimse tutamaz heralde, tabi parca temininden dolayı Skodada olumlu etkilenir diye düsünüyorum

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustisahin;425972
:clap:ki satarken para etsin diyorsun yani ;)
VW bide fabrika actımı TR ye, TR de kimse tutamaz heralde, tabi parca temininden dolayı Skodada olumlu etkilenir diye düsünüyorum

Yok abi satmasını geçtim, hiç değilse daha gösterişli daha geniş hacimli daha oturaklı bi araba almış olurum. Arkadaşım aldı 1.4 160 hp motor olanından, sürdüm gezdik biraz, dış gözler tamamen üstümüzde. Hele park edip arabadan inerken kapılardaki çerçevesiz camların kattığı hava bambaşka. Hani sahip olsam karşısına oturur sabahtan akşama izlerim heralde, arkadaşın arabaya nazar değdirmemek için o kadar çok maşallah dedim ki sayısını bilmiyorum :)

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bu arac sanki biraz daha spor, genc arabası,
cc bana biraz agır abi aracı gibi geliyor, tamam spor havası var, ama sedan gibi,

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustisahin;426085
bu arac sanki biraz daha spor, genc arabası,
cc bana biraz agır abi aracı gibi geliyor, tamam spor havası var, ama sedan gibi,

Superb'den sonra arabalara bakış açım değişti, önceden sedan sevmeme rağmen hb araçların pratikliği hep daha cezbedici daha genç işi geliyordu. Ama Superb kullanmaya başlayınca 'araba dediğin gemi gibi olmalıymış' düşüncesi kafama yerleşti. CC'yi kullandıktan sonra da 'benim gemim CC olmalı' dedim kendime :) bir 3 serisinin sürüş keyfini bulamasamda görünüm ve fiyat konusunda kesinlikle önde görüyorum (şahsen). Tabi keşke 150bin liramız olsada şöyle tam+tam donanımlı bi 3 serimiz olsa, o ayrı konu :)

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
haklısın hemserim, Anteplinin gencide yaslısıda büyük arabayı, evi seviyorlar:),

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustisahin;426100
haklısın hemserim, Anteplinin gencide yaslısıda büyük arabayı, evi seviyorlar:),

Aynen öyle abi :)

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
CC bana pek hitap etmiyor maalesef.Ne bileyim çok fuzuli bir segmentmiş gibi geliyor..Sedan olarak da en güzel araçlardan birisi superB bana göre..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı guven

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustisahin;426100

antepte park problemi yoktur kanimca ;) ayrica citiogunun bile zor hareket ettigi dar sokaklarda yoktur diye dusunuyorum veya otoparka girmek isterken arkadan buyuk araba alma, buyuk araba alma, diye bagirilan ve otoparka giremediginiz durumlarda yoktur heralde .))
birde 500m ilerimizde yeni yapilan sitede m2 fiyatlari 5bin dolardan basliyor :kiki:

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: guven;426113
antepte park problemi yoktur kanimca ;) ayrica citiogunun bile zor hareket ettigi dar sokaklarda yoktur diye dusunuyorum veya otoparka girmek isterken arkadan buyuk araba alma, buyuk araba alma, diye bagirilan ve otoparka giremediginiz durumlarda yoktur heralde .))
birde 500m ilerimizde yeni yapilan sitede m2 fiyatlari 5bin dolardan basliyor :kiki:

Her şeyi ayrı güzel olan Gaziantep'imin en kötü yönü trafiğidir. Merkezde park en büyük sıkıntıdır, ara sokakları dardır ve ters yöne giren şuursuz sayısı hatrı sayılacak kadar vardır. Ama nolursa olsun imkanım olduğu sürece gemi gibi arabadan vazgeçmem bundan sonra :)