kaptan52 bana hyunda'nin sağlam bir arabasını söylermisin??
parasına göre diyosunuz ama skoda da daha az paraya herşey var bence...
Yahu Şakamı Yapıyorsunuz Ne Yapıyorsunuz Anlamıyorum Kameralar Nerde Gösterirmisiniz ? Hangi Yılda Yaşıyoruz Hala Ne Tenekesinden Bahsediyorsunuz. Sizin Araba Teneke Degilde Plastikmi Neden Yapılıyor. Ben Diyecegimi Dedim Bir Gün Müsait Oldugum Bir i30 La Sonata İle İbreyi Sona Dayayalım Limitleri Zorlayalım.
Yada O Kadar Güveniyorsunuz Arabanıza İ30 Kafa Kafaya Vurduralım Bakalım Ne Olacak. Boş Savunmayı Boş Düşünceleri Bırakın Gerçekleri Görün..
Hadi Sayın Bana Skodada Fazla Olan Donanımlarıda Bilelim ? Skodanın C Sınıfı HB Side Yok Olsa İ30 La Karşılaştırayım Diyecektim. Yurtdışındaki Testleri İnceleyin Hyundai Vw İle Ford İle Test Ediliyor.
Yeni İ30 Golf Testinde , Testi Yapanlar Golf İçin Vw Nin İ30 Dan Kalite Dersi Alması Gerekiyor Diyor. Yeni Focus , Yeni i30 ,Astra,Civic HB Testinde 1. Focus İle İ30 Oluyor Berabere Kalıyor Testi Almanlar Yaptıgı Halde. Hyundaiyi Sadece Getz Ve Accentten İbaret Sanmayın.
Equus , Genesis,Azera , Veloster , Grandeur , Gibi Modellerinede Bakın Derim.
Buda Bir Hyundai Ve Bentley Mulsanne İle Test Ediyolar (Tabiiki Bentley Çok Üstün Bir Araç Ama Test Edilmesi Bile Bişeydir)
Bumu Şimdi Teneke