Ya Can Vw Üzerinden Çürüttünde Hiç VW İle Mercedes Bir Olurmu Bana Onu Söyle
Ben Passatmı Yazmışım Orada .
Octavia İle Accent Aynı Sınıf Degildir. Onun Sınıfı Elantradır..
160,000 De Enjektörleri Eline Aldı Diyorsunuz.. Ama Enjektörlerin Hyundainin Değil Boschun Ürettigini Bilmiyorsunuz.Hemen Hemen Tüm Dizel Araçların Enjektörlerinin Bosch Oldugunu Bilmiyorsunuz. 98 Tdi İle Getzin yakıt Sisteminin Aynı Oldugunu Bilmiyorsunuz. 98 TDİ Common Rail Bile Değil. Ona 10 Numara Yağ Bile Koy Yakar. Common Raile Koyun Bakalım Ne Olacak.. Ben 3 Sene H100 Kullandım Ona Yapmadıgım Eziyet Kalmadı Deposuna Tiner Bile Koydum . Ona Öyle Bir Yük Atıyordukki Direksiyon Kendi Kendine Sağ Sol Yapıyordu.. O Araç 160,000 Km De Pert Oldu Ama Kaza Sonucu.. Gişelerde Bir Kamyona Arkadan Yapışıyor .Kazayı Ben Yapmadım. Frene Falan Basma Yok Kamyona Çarpıyor O Hızla Duruyor Ne Emniyet Kemeri Ne Var Nede Airbag. Kazada Ölüm Olmadan Kurtlunuyor Yaralanma Var Tabiki. Ama Emniyet Kemeri Takılı Olsaydı Bişey Olmayacaktı...
İşte Yanlış Burada Hyundai Yumurta Kasa Accentten İbaret Degildir.. Oda Kötü Bir Araç Değildir. Yağını Suyunu Koy Başka Gram Arızası Olmaz.. Tamam Güvenligi Zayıf Arabadır..
Adamlar Çalıştı Çabaladı Emeginin Karşılıgını Alıyor..Hani Audiye Premium Diyorsunuz Ya 90 Küsür Model Audi İle 90 Model Mercedesi Buraya Yan Yana Koyalım Audi Şahin Gibi Kalıyor Yanında.Nereden Nereye Dersiniz.. Hadi 90 Küsür Geçtim 80 Model Mercedes Koyayım..
Şimdi Buraya Hyundainin Motorlarına Yapılan Eziyetlerin Videosunuda Koyarım Hemen Fanatik Etiketi Yapıştırılacak. Adamlar Radyatörün Kapagını Açıp Motora Kum Atıyor. Kaç Saat Redlinede Çalışıyor. Egsoz Sıcaktan Deliniyor. O Motor Kaç Saat Çalıştı.. Hyundainin Motoruna Kötü Diyen Bir Daha Otomobil Konusunda Yorum Yapmasın...
O Elin Korelilerine Kurban Olun Şerefsiz Haysiyetsiz Almanlar Gibi Türkiyeyi Sırtından Vurmamışlardır. Türklere Hala Saygı Duyarlar. Almanyaya Gidin Türklere Nasıl Bakıyolar Pis Türkler Pis Türkler Diyolar. Koreliler Kardeş Diyor.
Alın Elin Korelilerin Görün Tabi Ya Elin Korelileri. Omuz Omuza Savaştıgımız Kardeşimiz Koreliler Elin Korelileri Oldu.
Hala Türklere Saygınlıkları Devam Eder Burslar , Yardımlar , Bağışlar..
Benim Korelilere Duydugum En Büyük Saygı Bu Yüzdendir. Ömrüm Boyuncada Kore Araçlarına Binmeye Devam Edecem Şerefsiz Almanlara Param Nasip Olmasın.
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=48243&rid=2&p=1