Sonata Hocam. İ40 İle Sonata Farklı Araçlar Sonata US Spec Bir Araç Ve Bu Son Kasası Avrupada Satılmadı. İ40 İse Eu Spec Bir Araç. Avrupada Satılıyor.. Sizin Gösterdiginizde Büyük İhtimal Amerikada Bir Resimdir . Aynı Alt Yapıda Araçlar Fakat Kasalarında Vs Farklar Var. Sonatada Dizel Motor Yok. 2.4 200 HP Ve 2.0T 274 HP Motor Var .. İ40 Da İse 1.7 Dizel Motor Var. Benzinli Motoru Hakkında Bilgim Yok. i40 Sedan Ve Wagon Olarak İki Çeşitte. TR Ye Gelecek Olan İ40. Oda 1.7 Motorla Geldigi İçin Ekstra Vergiye Tabi Tutulacak O Yüzden Fiyatı Pek Uygun Olmayacak.
Bilgi için teşekkürler.
Sonata ile i40'ın aynı araç olduğunu zannediyordum, demek ki değil.
Benim beğendiğim araç resimlerini paylaştığım, sizin bahsettiğiniz Amerika versiyonu olan araç.
Doğrusunu söylemem gerekirse altyapıları aynı ve benzer özellikler taşısa da Hyundai İ40'ın iç ve dış tasarımı bana hitap etmiyor, Amerika versiyonu Sonata gelirse ama kesinlikle inceleyeceğim aracı.
Sonatanın mevcut kasasının sağlamlığı ve kullanışlılığını zaten biliyorum, o yüzden tasarım konusuna öncelik veriyorum, gelecek olan araçta belli bir kaliteyi taşıyacaktır zaten.