Off arkadaş gene ölüyü diriyi bitirdiler, tek gelir kaynağı olarak düşündükleri trafiğe gözü diktiler.
Şirket araçları için ne yapacaklar merak ediyorum. Cezayı şirket sahibine mi gönderecekler. Adamda işi gücü bıraksın ben kullanmadım diye ispata gitsin, nasıl ispatlayacaksa artık. İyi o zaman bende araç içi kamera koyayım, hatta 2-3 kamera ile gezeyim, biri sürücüyü biri içeriden yolu biri de aracı dışarıdan çeksin. Bu nedir arkadaş, ben sürekli devlete birşey ispatlamak durumundayım.
Madem ceza gönderdin o zaman sen ispatla kim o sürücü diye. Madem mobese var, eds var, önce cezayı işlediğime dair ve tebliğ zamanı içerisinde sen bana fotoğraflı, videolu kanıt gönder.
Bu olay yurt dışında böyle, adam itiraz eder diye, ceza fotoğrafla gönderiliyor. Ve bizdeki gibi 1 ay, 1 sene sonra değil. Yok, pul bulamamışlarmış, yok adam adreste yokmuşmuş. Hep bana eziyet. Herşey tuzak üzerine kurulu. Hep ben ispatlayacam. Ne biçim iş anlamadım gitti.
Mümkünse gitsinler önce trafik kanunlarını elden geçirsinler.
Birde dip not, o mobeseler falan sürekli kayıt yapıyor sanmayın, yok yöle birşey. Hard disk, bellek..vs yetişmez o sisteme. Anca olay olduğunda, monitör başındaki memur görürse kayıt tuşuna basıyor.
Yeri gelmişken sorayım, bazen otobanda ve e-5'te arıza şeridinde kafası yola hafif açılı bakan simsiyah camlı gri Hyundai Accent'ler görüyorum, hatta hepsinin içinde lcd ekranlar var. Radar mı değil mi bir türlü çözemedim, bilen varsa söylerse sevinirim.