Önümüzdeki yaz G.Antep e gelmeyi planlıyoruz kız arkadaşımla gezmek amacıyla.. Mutlaka uğrarız,tanışırız :)Datlular pek hoş duruyor bu arada çok kilo aldırır onlar aman dikkat
Valla artık kg pek takmıyorum ben Ahmet abi de takmıyo kanımca :rm:
afiyet olsun .
Abi gel Antebe beraber olsun
Afiyet Olsunda , Masayı Sansürlesek İyi Olacaktı. Gece Gece Yapılmaz Bu
Heh heh teşekkürler
oooooooooooooooooo Bomba :ok:
Abi nisanda bekliyorum seni
Afiyet olsun kahvaltı niyetine izledik
Kahvaltıda bu değilde bu yenir buralarda,
afiyet olsun ne diyelim,sabah sabah içim gitti:)
Teşekkür ederiz
ahmet abine söyle hediye paketiyle dönsün memleketine .yada orda kalsın:hanz:
valla Ahmed abi geçen seferde ateş almaya gibi geldi geniş vakitte görüşemedik bi türlü
Sen gel artık hacı Barbar
Afiyet olsun, bizde burda künefe diye bişey yiyiyoruz ama pek alakası yok.
Gelin Antebe herşeyin güzelini yiyin iskenderin bile
maşallah afiyet ola.
Teşekkür ederiz
Hey maşallah be )
arkadaş o kadar fıstık ne ya
süper valla,
canım çekmeseydi iyiydi
E anavatanı lahmacuna bile konur burada Kuzeyde fındık Antepte fıstık
Olm orada kaç tane tatlı var :kork2:
Mutlaka yazın gidin, erime sınırınızı daha rahat belirlersiniz :++::++: . Antep'in sıcağı kesmez ise, oradan ver eline Urfa :++::++::++:
Herkes yapamıyor ama son zamanlarda Antakya'lı bir firma türedi, hazır halde restoranlara veriyor, onlarda ısıtıp şerbeti koyup sunumu yapıyor. Geçen ne alaka bilmem ama mantıcıda vardı, yedim beğendim. Peynir ve şerbet çok önemli, kimisi kaşar koyuyor kimisi de künefeye şerbet ile yüzme öğretiyor, cambul cumbul birşey geliyor, haliyle yenmiyor.
Usta büyük olanlar resim ama tepsi kibin durıyı :hanz:
Künefeyi Hatayda tam da dediğin gibi serbest stil yüzdürüyorlar malesef
Anavatanı Hatay ama ben sevmiyorum orada yapılanı, bu arada senin de artık Antebe gelme vaktin geldi bence
Afiyet bal şeker olsun ki fazlasıyla öyle olmuştur Ahmet abi"ler". Künefe için tam yerine gitmişsiniz, ben de Birecik'teki yerlerine gitmiştim haftasonu. :)Böyle bir kare daha oluşturmamız lazım Ahmet abi, işyeri hayırlısıyla açılsın da, gelecem İnşallah.
Bu cumartesi açılış var (deneme amaçlı, resmi değil), bekliyorum seni ortağım :ok:
Salyaları toplayamadım Pöffss:++:
Afiyet olsun ağalar
Eyvallah yeğenim
ooooo afiyetler ağalar.Bilmeyenler için isimlerde yazılsa fena olmaz aslında.:knp:
sarı ceketli tansel ,yanındaki ahmet abi karşıdakini çıkaramadım:)
Karşıdaki yanlış hatırlamıyorsam Kamil abi