zaten aklımda olan ama gözümün yemediği bir olaydı, bahriyeli komutanlarımdan aldığım feyz ile daldım bugün stoplara. öncelikle elime kampana boyamadan sonra 2. kez boya aldığımdan profesyonel bir çalışma olmadı.
pek fazla anlatılacak bir şeyi yok, hepsiburada'dan motip transparan stop boyası sipariş ettim, kargosu beleş :hanz: şampuan hediyeli hemde 50 ml Clear :++: :++:
malzeme bu, 150 ml aldım ama bundan öle pek iş çıkacak gibi değil, yada ben amatörüm ondan, içinde her iki stopa bi kat daha atacak ya çıkar ya çıkmaz :kiki:artık etrafı mı boyadık bilmiyom :hanz:
stopları söktüm ama uygulamaya geçmeden önce ıskarta bi camda deneme çalışmaları yaptım pek anlamadığımdan boyanın tepkilerini ölçmek bakımından
artık etrafı mı boyadık bilmiyom :hanz:
boyanmıcak yerleri maskeledim, tabi maskeleme bandı almayı unutmazsanız benim gibi kalıpla falan uğraşmazsınız orta reflektör için, unutmayın :hanz:
burda daha boyama bitmedi soldakine attım bi kaç kat daha, yan yana koyup ton tutturana kadar asıldım.
tabi çok dikkatli bakmayınca anlaşılmyor ama sonuçta amatörce 13 TL ye mâl edilmiş bir olay olunca bazı yerlerde çok dikkat etmeme rağmen zor belli olan dalgalanmalar oldu, özellikle eğim olan yerde yığılma yapıyı namıssız.
bitmiş hali bu, illa ki öteki kırmızı yerler gibi parıldak olmuyor, sonuçta oranın teni başka, oranında desenini tonunu öle kabullenip sevmek gerek :kiki:
gündüzün arabaya takar bile öyle foto koyarım, şimdilik bu kadar.