Arkadaşlar merhaba..
Hatırlayanlar veya konuyu takip edenler bilirler,20 Şubat'da bir başlık açmıştım
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=17923bu işe girmelimiyim,girenlerin tecrübesi nasıldır,tavsiyeler öneriler neler diye.. Hepinize teşekkür ederim,bir çoğunuz yapabileceğim konusunda destek oldunuz.. İşin zorluklarını,iyi ve kötü yanlarını söylediniz.
Ve sonunda o başlıkta çekingen tavırla sorduğum soruların hepsini geride bırakarak son 10 gündür bir çılgınlığın peşinde gözümü kararttım ve başladım..Benim bir huyum var kafamı taktığım işe ne uğruna olursa olsun girerim.. Bundan sonra ya çıkarız ya batarız hiç belli olmaz ama aklımda kalmamış olur en azından,benim için en güzel yanı da o zaten..
Bugün itibariyle ilk siftahımızı Detap ve Vinet ile döşeme temizliği ile yaparak işe başlamış olduk
Yanlız ufak bir yer değişikliği oldu.. Yine Esatdayız fakat Reşit Galip tarafında değilde Esat Caddesi üzerinde No : 89/F deyiz.
Esat Dörtyoldan dönünce 50-60m ileride solda kalıyor.
Mal sahibi yine aynı,anlaşma yaptığımız yer yine Esat Garajı.. Burası daha merkezi ve temiz bir ortam olduğu için buraya geçtik.
Yanlız yer bu sefer daha kısıtlı,kolay kolay detay buluşması yapabiliceğimizi zannetmiyorum
Tek tek gelirseniz sıkıntı olmaz :++:
Ankaralı arkadaşlarımı,abilerimi mutlaka bekliyorum.. Yolu düşüp de uğramayan olursa darılırım