0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben rsimi 0 km aldım ve 2 gün önce sevise yağ kontrolune gittim ve arac 1750 km de dirhem yağ kalmamış sadece ucundaki topa değiyor ustalar 3.5 litre yağ koydular tekrar 2 gün sonra yani bugün tekrar kontrole gittim sınırın altında çıktı yani çeyrek eksiltme var ...rs kullanan arkadaşlarda böyle bir sıkıntı varmı yoksa ben piskoz mu oldum ustalar pazartesi getir yüce otoyla irtibata geçelim dediler bakalım artık
arkadaşlar rs in parkları yanmıyor yani benimki öyle servise sordurdum gündüz ledi olduğu için yanmıyor dediler sizde demi öyle bilgisi olan varmı
Irfan hocam koray arkadaşimizla görüştüm benim rs de yaniyor diyor acaba bilgisayardan mi açilmasi gerekiyor
servisdte bilgisayara bağladığında açabiliyormuşsun irfan hocam ..... ilginç bana yüce otoda yanmıyor diye cevap verdi
Sayın Rs kullanıcıları, Daha önce sitede bir link görmüştüm, RS görünümlü bir fabia idi, Tam hatırlayamıyorum ya dizel'di yada benzinli. Renk maviydi sanırım. Böyle bir secenegi varmı Skoda'nın ? Rs görünümlü fabia ?
evet hocam aynen birde 39 000 fiyat biraz daha sıkar dişimi rs alırım